Козметика

Боралин - 3, регенериращ гел, по рецепти на Борис Николов, 100 гр.

арт. № 11644
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Boralin

Боралин - 3 е гел с екстракт от бабини зъби (Tribulus terrestris) по рецепта на фитотерапевта Борис Николов. Регенерира процеси в ставите, сухожилията и подкожните кръвоносни съдове.

3330лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Боралин - 3 е регенериращ гел с екстракт от бабини зъби (Tribulus terrestris) по рецепта на фитотерапевта Борис Николов.

Боралин - 3 е масажен дълбокопроникващ гел с регенериращ и тонизиращ ефект. Богатият на фуростанолови сапонини екстракт от Tribulus terrestris в Боралин - 3 подобрява кръвооросяването на кожата в дълбочина. Чрез засилването на локалния кръвоток се стимулират регенеративните процеси в ставите, сухожилията и подкожните кръвоносни съдове.

За максимален ефект приложете едновременно с приема на хратителна добавка Боралин-8 при оплаквания в големите стави или с Боралин-4 при гръбначни и кожни проблеми. В случаите на разширени вени използвайте заедно с Боралин-5.

Предназначение:

Боралин - 3 е масажен гел с регенериращ и тонизиращ ефект.

Съдържание:

Auqa, Tribulus terrestris extract, Panthenol, Carborner, triethanolamine, tocopheryk acetate, Ascorbic acid, Liquid germal plus (Prepylene glycol, Diazolinyl urea, lodoprapynyl, butylcarbamate).

Начин на употреба:

Боралин - 3 се нанася локално върху кожата 4 пъти дневно.

При лица с повишена чувствителност могат да настъпят алергични прояви. Да се избягва контакт с очите. Да се пази далеч от деца.

Опаковка: 100 гр.