Козметика

Боров прашец "GUOZHEN" х 108 таблетки

арт. № 11972
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: New Era

Боровият прашец „Guozhen” представлява уникален комплекс на пълноценното клетъчно хранене. Той е природен антидепресант и хормонален регулатор, мощен антиоксидант, храни клетката и така нормализира всички процеси в тялото, вкл. и обмяната на веществата.

4995лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Боровият прашец „Guozhen” (в превод „Национално съкровище”) представлява уникален комплекс на пълноценното клетъчно хранене. Учените откриват, че в прашеца на само два вида бор (масонски и маслен), растящи в Китай, се съдържат 268 полезни вещества: около 20 аминокиселини, над 30 микроелемента, около 100 ензима и коензима, мастни киселини, богат набор от витамини, при това в подходящото съотношение. Това творение на природата дава на човешкото тяло, всичко необходимо като хранителен запас за съществуването му. Ето защо се нарича „Съкровище”, „Дар от бога към човека”, „Източник на младостта и здравето” и става Държавно достояние.

Ползи от приема на Боров прашец:

- Стимулира имунната система

- Защитава организма от бактерии и вируси

- Намялва холестерола

- Регулира нивата на кръвна захар

- Подобрява сърдечно-съдовата дейност и регулира кръвното налягане

- Засилва паметта и концентрацията

Подобрява плодовитостта, еректилната дисфункция и броя на сперматозоидите

- Регулира простата

- Увеличава нивата на тестостерона в кръвта

- Подобрява либидото и увеличва удоволствоето от полов контакт, при жени и мъже

- Подобрява хормоналния баланс в женския организъм, намалява дискомфорта по време на менопауза и при състояния на предменструален синдром

Помага за изчистване на тялото от чужди химикали

- Притежава антитуморно действие - съдържа стероид, активен срещу рака на простатата и гърдата, който възпрепятства и спира растежа на туморните клетки и тяхното мултиплициране

- Помага за бързо въстановяване след химиотерапия

- Забавя стареенето

- Подобрява костната система

- Стимулира регенерацията на черния дроб

- Засилва паметта и концентрацията

- Повлиява различни състояния на опорно-двигателната система

- Подобрява състоянието на кожата, при кожни заболявания като акне, псориазис, дерматит и други.

Прогнозите на учените са, че в „близко бъдеще този уникален природен продукт ще замести всички биологично активни добавки в света”. Боровият прашец променя средата в тялото от кисела в алкална, природен антидепресант и хормонален регулатор е, мощен антиоксидант, храни клетката с пълноценна, жива храна и така нормализира всички процеси в тялото, вкл. и обмяната на веществата. Естественият размер на молекулите на боровия прашец е 3 нанометра, (а на междуклетъчното разстояние е 6-7), поради което се усвоява напълно и започва действието си мигновено. Той е единственият известен на хората продукт, който съчетава свойствата на храна и лекарство.

Боровият прашец е натурален био продукт и една от най ценните съставки, използвана в медицината от векове в древните китайски рецепти. В азиатската култура е описван като мощен имуностимулатор и един от най-добрите източници на енергия. Прашецът се смята за „единственият комплексен хранителен продукт в света”. Извлича се от мъжките борови шишарки. Докато женските имат единствено спомагателна роля за разтежа на дървото, то мъжките шишарки са тези, от които се добиват здравословните полени. Той съдържа всички важни за живота хранителни вещества, уникални по природата си. Плодовете и зеленчуците, които ние използваме за храна, съдържат до 90 - 92% вода, като след дехидратацията им, в тях остава по - малко от 10% изходно тегло. С прашецът всичко е обратно след дехидратацията той запазва 94,7% от изходното си тегло.

Можем да приемем Боровият прашец Гочжен като свръхконцентрирана храна, несъпоставима с други храхителни продукти в природата. Боровият прашец притежава най-добрите природни компоненти с високо съдържание на уникални елементи и това го превръща в най-съвършената хранителна добавка, която дава жизненост. Той е най-добрата храна на клетъчно ниво. Хората, които го консумират, се радват на здраве и дълголетие, присъщи на един бор. Също така се използва в козметиката и ни дава възможност да бъдем красиви

Прашецът съдържа различни хранителни вещества и биоактивни компоненти, които оказват голямо влияние на обмяната на веществата в организма и превъзходно регулират физиологичната активност на почти всички органи.

В препоръчителната дневна доза от 6 таблетки се съдържат:

Бета Каротин - 8 mcg;
Витамин А - 3 mcg;
Витамин B1 (Тиамин) - 182 mcg;
Витамин B2 (Рибофлавин) - 15 mcg;
Витамин B3 (Ниацин) - 427 mcg;
Витамин B6 (Пиридоксин) - 39 mcg
Витамин B9 (Фолиева киселина) - 28 mcg;
Витамин C - 1686 mcg;
Витамин E - 97 mcg;
Витамин D - 7 mcg;
Желязо - 0.09 mg;
Калий - 33.9 mg;
Калций - 2.4 mg;
Магнезий - 3.3 mg;
Манган - 0.3 mg;
Селен - 0.6 mcg;
Фосфор - 89.6 mg;
Цинк - 0.09 mg;
Аланин - 17 mg;
Аргинин - 30 mg;
Аспартинова киселина - 33 mg;
Валин - 19 mg;
Глицин - 21 mg;
Глутаминова киселина - 47 mg;
Изолевцин - 16 mg;
Левцин - 25 mg;
Лизин - 24 mg;
Пролин - 26 mg;
Серин - 16 mg;
Тирозин - 11 mg;
Треонин - 15 mg;
Триптофан - 4 mg;
Фенилаланин - 17 mg;
Хистидин - 6 mg;
Цистеин - 3 mg.

Боровият прашец съдържа още Алфа-линоленова киселина, Ензими, Инозитол, Кверцетин, Коензими, Лигнани, Монозахариди, МСМ, Нуклеинови киселини, Олеинова киселина, Полизахариди, Полифеноли, Проантоцианидини, Ресвератрол, Рутин, Супероксиддисмутаза (SOD), Флавоноиди, Фибри, Фитостероли.

Боровият прашец е полезен с това, че може да се ползва за храна, профилактика, лечение, както и средство против стареене. Удължава живота, той е основен продукт с най-високо качество, което няма равно. Според най-новите изследвания в САЩ боровият прашец не само удължава живота и предотвратява стареенето на организма, но и решава проблема със световния глад, защото е не само хранителна добавка, но и пълноценна храна.

Начин на употреба:
Приемайте по 3 таблетки 2 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Противопоказания:
Не употребявайте продукта ако сте бременна, кърмите или имате алергия към някоя от съставките.

Опаковка: 108 таблетки.

Производител: New Era Health Industry Group, Китай.

За дистрибуция и условия се свържете с нас!