Козметика

CaliVita Чист Инулин (влакнини за здравословна чревна флора) , 198.5 гр.

арт. № 11371
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Чист Инулин -намалява токсичните метаболити, намалява чернодробния холестерол и триглицеридите, дейст-ва против запек, понижава кръвното налягане, нормализира нивата на кръвната захар и подобрява липидния метаболизъм при пациенти с диабет тип 2

8110лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Чист Инулин
Милиони хора по света страдат от Синдрома на раздразнено дебело черво, което само по себе си не е сериозно заболяване, но силно влошава качеството на живот. Освен от диария и запек, пациентите се оплакват от гадене, подуване, тежест, болки и спазми в корема, както и от главоболие, нарушения на съня и концентрацията, които също могат да насочат към проблеми с червата. Инулинът е естествена субстанция от семейството на пребиотиците. Той може да възстанови променената чревна флора, като намалява образуването на токсини, играейки важна роля, включително в превенцията на рак на дебелото черво. Инулинът намалява токсичните метаболити, намалява чернодробния холестерол и триглицеридите, дейст-ва против запек, понижава кръвното налягане, нормализира нивата на кръвната захар и подобрява липидния метаболизъм при пациенти с диабет тип 2.

Почти 45 милиона души в Съединените щати страдат от Синдрома на раздразнено дебело черво (IBS). Това заболяване пряко засяга и нашите членове. Основавайки се на нашия витаминен тест установяваме, че един от всеки петима наши членове има някакъв проблем с храносмилателната система.Това е едно от най-честите заболявания, които карат хората да посетят лекар, но те не са склонни да говорят за него поради смущаващия характер на симптомите.

СЪДЪРЖАНИЕ
198.5 g Инулин на прах
ВНИМАНИЕ!
Чистият Инулин е водно разтворим влакнин на фруктозна основа, подпомагащ метаболизма на бифидобактериите. Благодарение на пребиотичното си действие, Инулинът може да допринесе за поддържане на нормално рН в дебелото черво, да увеличи честотата на дефекацията и да стимулира усвояването на минерали. Ако започнете да приемате Pure Inulin, трябва да си осигурите висок дневен прием на течности. Приемайте другите медикаменти и хранителни добавки с интервал, най-малко 2 часа от приема на Pure Inulin. Превишеният прием на Инулин може да доведе до подуване на корема, газове и диария при хората, чувствителни към веществото.
Дозировка: 1 ч.л. до 3 пъти дневно
Опаковка: 198.5 гр. 
Производител: CaliVita International