Козметика

CaliVita Детски витамин C , 75mg , 90 дъвчащи таблетки

арт. № 11317
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Детски витамин C , 75mg - вкусни дъвчащи таблетки, специално създадени за нуждите на децата.

2390лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Детски витамин C , 75mg

Lion Kids C са вкусни дъвчащи таблетки, специално създадени за нуждите на децата. Продуктът не съдържа захар; съдържащият се в него подсладител ксилитол снижава риска от кариес и поддържа здравословното развитие на зъбите на децата. Грижата за децата в периода на растеж и задоволяване потребностите на интензивно развиващия се детски организъм във всеки един момент, е изключително важна задача. Приемът на витамин С е жизнено важен не само за формирането на костите, но и за оптималното функциониране на нервната система и за нормалното структуриране на кожата.

 Винаги можем да започнем достатъчно рано да живеем здравословно. Едно силно, здраво дете се представя в училище по-добре, както умствено, така и физически. Не правете компромиси ако развитието и здравето на вашите деца е в опасност! Да им дадем най-доброто, което можем! Децата приемат с готовност дъвчащите таблетки с форми на животни. Те напомнят бонбони, така че e лесно и забавно да ги приемат.

СЪДЪРЖАНИЕ
75 mg Витамин C
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: антислепващи агенти: (силициев двуокис, магнезиев стеарат), стеаринова киселина (емулгатор), микрокристална целулоза (стабилизатор), подсладители (сорбитол, ксилитол), талк (пълнител), аромат портокал.
Начин на прием: 1-3 дъвчащи таблетки дневно
Опаковка: 90 дъвчащи таблетки
Производител: CaliVita International