Козметика

CaliVita Екстракт от какаови зърна, капс. х100

арт. № 11293
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Екстракт от какаови зърна, капс.  х100 - Срещу стрес, умора и депресия

8980лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Екстракт от какаови зърна, капс.  х100 

В днешно време шоколадът, който познаваме, съдържа захар, мазнини, мляко и други добавки. Споменава се паралелно с кариес, затлъстяване, високо кръвно налягане и диабет.

Проучвания, обаче, потвърждават факта, че активните съставки, съдържащи се в натуралните какаови зърна могат да противодействат на тези заболявания. Именно поради това, ние разработихме продуктът Cocoa Bean Extract + с екстракт от какаови зърна.

Според многобройните проучвания флавоноидите, намиращи се в какаото, могат да нормализират високо кръвно налягане, могат да понижат нивата на лошия LDL холестерол, да намалят инсулиновата резистентност и да подобрят инсулиновата чувствителност.

Също така, какаото може да окаже положително въздействие върху кръвоснабдяването на мозъка, като по този начин да повиши концентрацията, паметта и способността за учене.

Допълнително, какаото притежава доказан ефект и в диетите за отслабване.

Подобряване на настроението от шоколада не е поради наличието на захари.

СЪДЪРЖАНИЕ
450 mg Какаови зърна екстракт
50 mg Годжи Бери Екстракт
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: желатин (желиращ агент), микрокристална целулоза (стабилизатор), антиаглумериращи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат).
ВНИМАНИЕ!
Пациентите със стомашен рефлукс трябва да се посъветват с лекуващия си лекар преди да започнат приемането на този продукт!
Дозировка: 2 пъти по 1 капсула на ден 
Опаковка: 100 капсули 
Производител: CaliVita International