Козметика

CaliVita Екстракт от корейски жен-шен 100 таблетки

арт. № 11360
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Имунитет, Отпадналост, Умора

CaliVita Екстракт от корейски жен-шен - Съдържащите се в продукта активни съставки спомагат за повишаване на физическата и умствена работоспособност и концентрацията, но женшенът се препоръчва и за намаляване на нервното напрежение и тревожността.

5320лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Екстракт от корейски жен-шен

Известен още и като “мъжки корен”, жен-шенът е един от най-старите, известни природни стимуланти. Съдържащите се в продукта активни съставки спомагат за повишаване на физическата и умствена работоспособност и концентрацията, но жен-шенът се препоръчва и за намаляване на нервното напрежение и тревожността. Редовното използване на жен-шен може да бъде полезно за всяка възраст и пол.

Многогодишно растение от семейство Araliaceae, наричано “корен на живота”. Използва се в храненето и като лечебно средство повече от 5 000 години. Заради изключителните му свойства за профилактика на различни заболявания, китайците го смятат за панацея. Panax ginseng е познат от хиляди години. Установено е, колкото е по-стар жен-шена, толкова е по-качествен и съдържа повече активни съставки. Според общите изследвания стимулира психическата и физическа активност. Според китайците с жен-шен може да подпомогне лечението на импотентност, високо и ниско кръвно налягане, анемия, артрит, храносмилателни проблеми, безсъние, умора, недостатъчна кръвна циркулация и хипогликемия. Жен-шенът подобрява усвояването на витамини и минерали, което го прави подходящ за хора, които се хранят непълноценно. Смята се, че това растение повишава мозъчната активност и отсрочва настъпването на умора, а също така повишава освобождаването на адреналин. Подобрява умствената и физическата работоспособност, многократно увеличава издръжливостта на натоварвания, а умората настъпва по-бавно. Това го прави подходящ както за спортисти, така и за хора, подложени на големи физически натоварвания и хората на умствения труд. Подпомага също ефективната работа на белия дроб, значително намалява нивото на млечна киселина в кръвта, което води до повишаване на състезателните резултати при спортисти.

 
СЪДЪРЖАНИЕ: 500 mg Корейски жен-шен
 
Неактивни съставки: *Вещества растителен произход: стабилизатори (калциев карбонат, микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат), преносители (пропилен гликол, триацетин).
ВНИМАНИЕ!
Употребата на продукта не се препоръчва при хора, страдащи от високо кръвно налягане или сърдечно-съдови заболявания.
Препоръчителна употреба на жен-шен с лечебна цел: Да не се приема повече от 6 седмици, т.е. след този период трябва да се направи прекъсване за 1 месец.
 
Дозировка: 1-2 таблетки дневно, преди хранене
Опаковка: 100 таблетки
Производител: CaliVita International