Козметика

CaliVita Екстракт от Юка , 100 капс.

арт. № 11372
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Екстракт от Юка - Юката притежава изключителни свойства за очистване на организма от токсини.

5520лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Екстракт от Юка

Юката притежава изключителни свойства за очистване на организма от токсини. Изключителните свойства на тази билка се дължат на главната й съставка сапонин. Екстрактът й съдържа някои ензими, сапонини, хлорофил, антиоксиданти, както и други активни вещества.
Сапонинът е вещество от растителен произход с естествено стероидно действие. Юката притежава диуретично, противовъзпалително, спазмолитично и антиоксидантно действие. Подобрява храносмилането, засилва и регулира процесите на отстраняване на отпадните продукти и е естествено средство за прочистване на дебелото черво. По този начин благоприятства абсорбцията на необходимите хранителни вещества, подпомагайки детоксикацията на храносмилателната система.

Сапонините, стероидоподобни активни съставки в юката, притежават диуретично, противовъзпалително, спазмолитично и антиоксидантно действие. Екстрактът от тях съдържа редица ензими, хлорофил, антиоксиданти и други активни субстанции. Pure Yucca може да подпомогне детоксикацията на храносмилателната система като активизира метаболизма и ускори излъчването на вредните вещества от тялото.
СЪДЪРЖАНИЕ
500 mg Прах от стъбла на юка
ВНИМАНИЕ!
Повишеният внос на течности по време на профилактиката с юка е много важен – 1-2 големи чаши вода при всеки прием или 2-3 литра на ден, за да могат токсичните продукти лесно да се изхвърлят от организма. В началото на приема на юка може да се наблюдава разстройство, понижение на кръвната захар и калия, в резултат на ускорения метаболизъм, при който се изхвърлят отпадните продукти. При правилно дозиране и подходящо хранене, например вегетарианска диета, назначена от специалист, всички нежелани ефекти могат да се елиминират. Деца под 10 години могат да вземат юка само под лекарски контрол!
Дозировка: 2–3 капсули 3 пъти дневно, с голяма чаша вода
Опаковка: 100 капс.
Производител: CaliVita International