Козметика

CaliVita ИмунЕйд х180 капс.

арт. № 11310
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita ИмунЕйд х180 капс. - имуностимулант с котешки нокът и цинк

12500лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita ИмунЕйд х180 капс.

Ако съпротивителната сила на организма отслабне, той става податлив на всякакви болести, причинявани от вируси и бактерии.Част от процеса за възпрепятстване възникването на болести, е укрепването на имунната система.

Работата на имунната система може да отслабне при ежедневно напрежение, стрес и преумора, както и от отрицателни мисли. Всяка една настинка, изглеждаща като незначително заболяване, показва, че имунната система не функционира безупречно. В такъв случай, приемът на ImmunАid може да помогне за по-бързото й и ефективно възстановяване.

Синергичното действие на съдържащите се в продукта активни съставки котешки нокът и цинк, осигуряват защитата на организма не само от външни вредители, но и от онези, които се образуват вътре в тялото.

Котешки нокът

Използваното от хилядолетия лечебно растение котешки нокът, от което съвременната наука е успяла да извлече активното вещество, се смята за едно от най-ефективните средства, укрепващи имунната система. То е увивно растение, често израстващо до 30 метра, разпространено в Амазонските планини и крайречни местности, както и в джунглите на Перу.
 
Значително увеличава възпроизводството и активността на лимфоцитите, които имат свойството да установяват наличието на проникнали в човешкия организъм чужди тела, както и изродили се клетки и подпомагат тяхното унищожаване.
 
Котешкият нокът притежава и антиоксидантен ефект. Подобрява функцията на белите кръвни клетки, подпомагайки отстраняването на попадналите в човешкото тяло микроорганизми и чужди тела, причинители на болести.
 
Понижава високата температура.
 
Цинк
Минерал с уникално действие върху имунната система. Цинкът има специфична роля за правилната дейност на имунната система, защото ускорява активността при създаването на защитни клетки – антитела, способни да разпознаят и обезвредят попадналите в организма вредни чужди тела. Участва и в нормалното клетъчно делене.
 
СЪДЪРЖАНИЕ
400 mg Котешки нокът на прах
3 mg Цинков глюконат
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), магнезиев стеарат (антислепващ агент), твърда обвивка на капсулата.
ВНИМАНИЕ!

Продуктът не се препоръчва при бременност и кърмене.

При заболявания на храносмилателната система или при всякакви съмнителни случаи, трябва да се консултирате с вашия лекар!

Котешки нокът не се препоръчва за приложение едновременно с имуносупресиращи медикаменти.

Начин на прием: 1 капсула 3 пъти дневно
Опаковка: 180 капсули

Производител: CaliVita International