Козметика

CaliVita Изи тайм билки за естествено освобождаване таблетки х 60

арт. № 11301
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: таблетки Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Храносмилателни проблеми

CaliVita Изи тайм билки за естествено освобождаване - съдържа фибри и най-добрите билки, които бързо и по естествен начин задвижват червата. 

8050лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Храносмилането се забавя с възрастта. В днешно време почти един на всеки десет възрастни над 60 години има нередовно изхождане. Освен че засяга много хора, това е и една от темите табу, за които не говорим. Вместо това,продължаваме да обвиняваме себе си:
„Изглежда отново съм се хранил нередовно. Не съм пил достатъчно течности. Явно все още не съм си научил урока.“ Очевидно в тези твърдения има доза истина, но не е нужно да се срамувате от това, защото в повечето случаи то не е по ваша вина.

С течение на годините храносмилането се забавя. Ефективността на мускулите на дебелото черво намалява, 
а и хормоналните промени по време на менопауза също влияят на този процес. По същия начин, както определени заболявания или употребата на някои лекарства, правят редовното изхождане по-трудно.

Има хора, които се измъчват от този проблем не само понякога, а периодично. И това може да засегне всички области на живота им в дългосрочен план. С часове те напразно продължават да седят в тоалетната. Те избягват ресторантите, тъй като така или иначе не могат да се насладят на хубавата храна. Не могат да отидат на фитнес, защото страдат от  болки, дори може да се наложи да отсъстват от работа повече и по-често.

Можем да ви предложим помощ с нашия нов продукт EasyTime. Той съдържа фибри и най-добрите билки, които бързо и по естествен начин задвижват червата. Вечер вземате една капсула, която действа през нощта, така че на сутринта, облекчени ще може да започнете деня си. Чувството ви за комфорт ще се подобри и денят ви ще се 
върне към своя нормален ритъм. Най-после редовно, и без да полагате усилия, ще може да ходите до тоалетна.

Продуктът съдържа фибри и най-добрите билки, които задвижват червата по естествен начин.
 
Съдържание:
100 mg Кора от каскара на прах
100 mg Плодове от касия на прах
200 mg Глюкоманан
1 mg Капсаицин
 
ВНИМАНИЕ!

Да не се употребява от деца под 12-годишна възраст.

Да не се употребява от бременни и кърмачки.

Дозировка: 1 таблетка вечер

Опаковка: 60 таблетки

Производител: CaliVita International