Козметика

CaliVita Мултивитамини за бебета, 60 мл.

арт. № 11367
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Мултивитамини за бебета - мултивитаминен комплекс, създаден специално за кърмачета и малки деца. Течната форма и приятният му вкус го правят лесно приложим и благоприятстват ефективното му усвояване.

5250лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Мултивитамини за бебета

PreSteps Daily е мултивитаминен комплекс, създаден специално за кърмачета и малки деца. Течната форма и приятният му вкус го правят лесно приложим и благоприятстват ефективното му усвояване.

Ранното детство е решаващ период в развитието на всяко дете. Здравето в тази възраст се основава предимно на рационалното хранене и е особено важно поради това, че храносмилателната система преминава през бързо развитие. Добре хранените деца са по-здрави и весели, имат по-бързо развитие и учат по-добре.

Съвременните майки са изправени пред трудната задача да подберат най-оптималното меню за правилно хранене на своите бебета. Освен това, още в ранната детска възраст малките започват да формират отношение към храната и хранителните си навици. Необходимостта от витамини за бебетата е жизнено необходим фактор за правилното им развитие. Основните съставки, съдържащи се в съвременните мултивитаминни продукти за бебета могат да повишат качеството на бебешките диети.
 
 
PreSteps Daily е мултивитаминна формула за деца под 6 години. Съдържа комплекс от витамините В и С (от естествени източници), витамин А (от рибено масло) и витамин Е (от естествени растителни масла).
 
Мултивитамините за бебета са вкусна и лесна за дозиране, течна хранителна добавка, осигуряваща доброто здраве на децата.
Добре хранените деца са по-здрави и весели, имат по-бързо развитие и учат по-добре.

По време на производството, обработката и съхранението на храните се губят голяма част от хранителните качества на продуктите, с което се намалява съдържанието на витамини и минерали в тях.

Основните съставки, съдържащи се в съвременните мултивитаминни продукти за бебета могат да повишат качеството на бебешките диети.

PreSteps Daily е комплексен продукт от естествени източници, съдържащ: витамините В и С, витамин А от рибено масло и четирите типа витамин Е от естествени растителни масла.

Мултивитамините за бебета са вкусна и лесна за дозиране, течна хранителна добавка.

 
СЪДЪРЖАНИЕ
35 mg Витамин C
8 mg Витамин B3
4 mg Витамин E
3 mg Пантотенова киселина
0.9 mg Витамин A
0.6 mg Витамин B2
0.5 mg Витамин B1
0.4 mg Витамин B6
0.5 µg Витамин B12
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: растителен глицерин, дейонизирана вода, естествен портокалов овкусител.
 
 
ВНИМАНИЕ!
При условие че майката има достатъчно кърма, за предпочитане е бебето да бъде изключително на кърма до 6-месечна възраст!

Консултирайте се с педиатър преди продължително приложение на продукта!

Продуктът не замества балансираното и разнообразно хранене!

Разклатете добре преди употреба!

Дозировка: По 1 мл дневно по време на хранене.
Опаковка: 60 мл.
Производител: CaliVita International