Козметика

CaliVita Нопалин екстракт от дехидратиран Нопал х200 табл.

арт. № 11331
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: таблетки Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Затлъстяване

CaliVita Нопалин- аз профилактика и като подпомагащо лечението средство при нарушения в кръвообращението, лимфообращението, имунната система, стомашно-чревния тракт, жлъчната, чернодробна и бъбречна системи.

9160лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Nopalin е съвременен продукт, създаден на базата на дехидратиран нопал. Нопалинът има многобройни полезни ефекти и може да се прилага, както за профилактика, така и като подпомагащо лечението средство при нарушения в кръвообращението, лимфообращението, имунната система, стомашно-чревния тракт, жлъчната, чернодробна и бъбречна системи. Особено благоприятно е неговото действие в програмите за намаляване на телесното тегло и оточния синдром. Нопалът пречи на абсорбцията на мазнините и ускорява тяхното разграждане и секреция. Благодарение на своя диуретичен ефект подпомага функциите на пикочния мехур и бъбреците.

За да разберете кой и защо може да се заинтересува от предимствата на този продукт и да получите повече интересна и полезна информация, моля влезте, ако вече сте член на клуба, или се регистрирайте, за да се възползвате от предимствата като член на клуба на CaliVita!

 
Традиционните средства за отслабване не се препоръчват, защото въздействат основно върху загубата на тегло, вследствие на което, често се получава загуба на жизненоважни вещества. В този случай
е необходима комплексна помощ, каквато може да ни достави растението Nopal.
 
Nopal е бодлив мексикански смо­кинов кактус (Prickly pear Cactus) от семейството на кактусите Opuntia. Богат е на витамини, предимно С, В1, В2, В3, бета каротин, пектин, както и разтворими в етанол въглехидрати, глюкоза, фруктоза. Съдържа 17 вида аминокиселини, 8 от които есенциал­ни. В кората му се съдържат калций и калий. Нопалът съдържа специфичен белтък, който потиска размножа­ването на вируси и бактерии, което обяснява благоприятния му ефект при грип, херпес, дори СПИН. За пос­тигане на този ефект се изисква про­дължително приложение от няколко месеца.
Едно от важните приложения на тази добавка е способността й да регулира телесното тегло. Подпомага отслаб­ването, като увеличава чувството за ситост, намалява апетита и по този начин предпазва от вредния навик за преяждане. Намалява вероятността от образуване на целулит и от преко­мерно задържане на течности. Конт­ролира производството на стомашни киселини, като с това намалява риска от поява на гастрит или язва.
Колкото повече излишно тегло има човек, толкова по-вероятно е да се образуват болести при него. Отлага­щата се в коремната област мастна възглавница е по-опасна от напъл­няването в областта на задните части и бедрата.
 
Съдържание: 300 mg Нопал
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: стабилизатори (микрокристална целулоза, дикалциев фосфат), натрий кроскармелоза (пълнител), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат), емулаторr (хидроксипропил метил целулоза, триацетин, пропиленгликол).
ВНИМАНИЕ!
Винаги приемайте Nopalin с голямо количество течност, за да подпомогнете набъбването на фибрите, които се съдържат в него и създават усещането за ситост.

Дозировка: 3х2 таблетки преди хранене с 200ml вода
Опаковка: 200 таблетки

Производител: CaliVita International