Козметика

CaliVita Омега 3 Концентрат , масло от аншуа х100 меки капсули

арт. № 11333
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Омега 3 Концентрат- спомагат за поддържане на нормално ниво на мастите в кръвта и нормално кръвно налягане, имат противовъзпалително действие, подпомагат нормалните функции на нервната система, мозъка и зрението.

6170лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Омега 3 Концентрат

Mеки желатинови капсули с високо съдържание на omega-3 мазнини.

Продукт, съдържащ омега-3 мастни киселини (EPA-DHA), получени от висококачествено рибено масло, чрез молекулярна дестилация. Активните съставки спомагат за поддържане на нормално ниво на мастите в кръвта и нормално кръвно налягане, имат противовъзпалително действие, подпомагат нормалните функции на нервната система, мозъка и зрението.

Една таблетка Omega3 осигурява толкова Omega 3 мастни киселини, колкото  1 кг. сьомга!

Извънредно богато на оmega-3 ненаситени мастни киселини, приемането на рибено масло оказва положително влияние при профилактика и преодоляване на много заболявания. Ненаситените мастни киселини са главни регулатори на имунната система, циркулацията и метаболизма на мазнините. Намаляват повишеното ниво на холестерола и триглицеридите и намаляват риска от сърдечен инфаркт. Вземането на рибено масло може да облекчи симптомите при страдащите от псориазис. Повлиява добре сутрешната скованост и облекчава болките при остър ставен ревматизъм. Omega-3 неслучайно се определя като елексир на дълголетието, благодарение на изключителните си свойства, така необходими на организма за поддържане на висок жизнен тонус.

СЪДЪРЖАНИЕ
600 mg Концентрат от рибено масло
180 mg EPA (ейкозопентанова киселина)
120 mg DHA (докозохексанова киселина)
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: желатин (желиращ агент).
ВНИМАНИЕ!

Ненаситените мастни киселини са много чувствителни спрямо вредното въздействие на свободните радикали, така че, ако консумирате по-големи количества омега-3 мастни киселини, препоръчително е заедно с тях да пиете антиоксиданти.

Дозировка: 1 капсула дневно вечер след хранене
Опаковка: 100 меки желатинови капсули 

Производител: CaliVita International