Козметика

CaliVita Органичен душ гел 250 мл

арт. № 11415
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: Душ Гел Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: био продукт Начин на приложение: външно
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми:

CaliVita Органичен душ гел

3300лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Органичен душ гел

ORGANICARE ДУШ ГЕЛ нежно почиства, защитава и подхранва кожата, докато вземате душ или вана, изпълвайки всеки член на семейството с приятна свежест и чувство за благосъстояние.

Контролирано качество

Добивът на ценните активни съставки е резултат от точно контролирана и внимателна процедура и разрешителни документи. След ръчното прибиране на реколтата, ние измиваме едно по едно листата на Алое Вера и в рамките на 2 часа ги нарязваме за да извлечем гела, за да може да запази своята свежест и релаксиращите ефекти и омекотяване.

Когато имаме активните съставки извлечени от растения ги смесваме в даден ред и след това ги оставяме да узреят заедно за около 2-3 седмици. Благодарение на тези традиционни методи на производство, ние не използваме никакви химични помощни средства за обработка. Цялостния процес на производство се извършва при ниска температура, така че да може да се запази 100% от ценното действие на активните съставки, което води до много високо качество на продуктите.

Този производствен процес изисква много ръчен труд и внимание, но уникалната чистота и ефективността, която получаваме от нашите крайни продукти говори сама за себе си. Всеки етап от производствения процес се извършва под стриктно наблюдение, нашите козметични продукти са биологично сертифицирани от Ecogruppo Italia.

99% от активните съставки, които ние използваме в нашите органични козметични продукти, се обработват директно от биологични ферми. Ние прилагаме ръчно отглеждане и прибиране на реколтата, като избираме билки, които да подхранват кожата и косата и да подпомагат естествения растеж и красота на ежедневна база. Основният стълб на нашите активни съставки съдържа алое вера, зехтин, масло от пшеничен зародиш, лавандула, розмарин и масло от шеа.

Опаковка: 250мл.

Производител: CaliVita International