Козметика

CaliVita Органичен крем против стареене , 50 мл.

арт. № 11414
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Органичен крем против стареене - крем с лека текстура се абсорбира лесно и намалява видимо бръчките от първия момент на употреба, като интензивно хидратира и подхранва кожата.

7110лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Органичен крем против стареене

Какъв риск сте готови да поемете, само за да изглеждате по-млади?

Голяма част от хората не се страхуват да използват дори и силни химични препарати само и само да постигнат бърз, видим ефект.

Те дори и не подозират колко голяма вреда нанасят на кожата на лицето си, тъй като прекалената употребата на химикали отслабва нейния защитен  слой. Това намалява все повече способността на кожата да задържа вода, което прави бръчките по лицето още по-видими. И така започва един порочен кръг.

Защо да се хидратирате с химикали, ако те само привидно изглежда, че работят и по-скоро могат да ви навредят?

Нашият нов продукт - крем с лека текстура се абсорбира лесно и намалява видимо бръчките от първия момент на употреба, като интензивно хидратира и подхранва кожата.

Кое го прави толкова добър? 

Тайната му се крие в специалната комбинация органични екстракти, като алое вера, сладък бадем, масло от ший и жожоба.

От друга страна за неговата ефективност допринася и високата концентрация на натурална хиалуронова киселина с високо и ниско молекулно тегло, която оглавява композицията от съставки в крема за лице против стареене.

 Хиалуроновата киселина може да бъде намерена в нашето тяло в естествената си  форма. Тя е способна да се свързва с вода сто хиляди пъти повече от собственото си тегло, така че нейната хидратираща роля е безспорна.

Молекулите с високо тегло предпазват и хидратират повърхността на кожата, за да има тя свеж и здравословен вид. Докато тези с ниско тегло навлизат в дълбочина и изпълват кожата отвътре, като намаляват видимите бръчки.

Не правете компромиси!

Подарете си освежен и подмладен външен вид, подхранен по естествен начинИзберете OrganiCare Anti-Ageing Крем за лице!


Опаковка: 50мл.

Производител: CaliVita International