Козметика

CaliVita Органичен Ролков дезодорант 50 мл

арт. № 11417
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: ролер Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: био продукт Начин на приложение: външно
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Изпотяване, Хигиена

CaliVita Органичен Ролков дезодорант против изпотяване. Кожата на подмишниците е изложена на ежедневно третиране с различни химични вещества. Сега можете да се насладите на нежка и качествена грижа с нашия нов продукт.

 
2330лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Органичен Ролков дезодорант

Органичен ролков дезодорант против изпотяване. Кожата на подмишниците е изложена на ежедневно третиране с различни химични вещества. Сега можете да се насладите на нежка и качествена грижа с нашия нов продукт.
 
Знаете ли коя е най-чувствителната зона на вашата кожа? Зоната на подмишниците  изисква нежна протекция, поради изключително фината кожа на това място.
 
Предлагаме ви дезодорант, който перфектно изпълнява своите функции и е изцяло органичен.Това е най-последната разработка от органичната ни серия продукти OrganiCare, ОrganicCareДЕО - Ролков Дезодорант.  
 
Нежен и ефективен
 
 ORGANICARE ДЕО - Ролков Дезодорант (50 ml) не съдържа алуминиеви соли, парабени или алкохол.
Подобно на другите ни продукти, съставките са 99% натурални, а 95% от тях са билкови екстракти, като алое вералавандула, маслиново олио, розмарин или лимонов екстракт идващи от органични ферми.  Като в допълнение към растителните съставки, натуралните антибактериални добавки, почистват, дезинфекцират, омекотяват, успокояват кожата на подмишницата.  Вече няма от какво да се притеснявате. Естествената свежест, която ви осигурява ОrganiCare Део - Ролков Дезодорант ще остане с вас 24 часа.
 
Насладете се на силата на естествената чистота върху кожата си. Преминете към употреба на органичен дезодорант и ще се радвате на здрава кожа. Изберете OrganiCare Део - Ролков Дезодорант!

Опаковка: 50мл.

Производител: CaliVita International