Козметика

CaliVita Папая Плюс - Храносмилателни ензими от папая 90 таблетки

арт. № 11361
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: таблетки Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Храносмилане

CaliVita Папая Плюс - съдържа всички важни ензими, подпомагащи храносмилането, под формата на таблетка за дъвчене.

4850лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Папая Плюс съдържа всички важни ензими, подпомагащи храносмилането, под формата на таблетка за дъвчене. По този начин приемът на CaliVita Папая Плюс помага на тялото да разгражда протеини, въглехидрати, мазнини и дори лактоза, което е срещан проблем при много хора. Така е възможно да се предотвратяват неприятни храносмилателни нарушения, а лекуването на съществуващите да става по-лесно.
 
Защо да изберете CaliVita Папая Плюс?
Служи за разграждането не само на един хранителен елемент, а действа по комплексен начин, съдържайки всички основни ензими, които подпомагат храносмилането на въглехидрати, мазнинини и протеини.
 
• Не съдържа само следи от ензими, а и високо съдържание на активни съставки.
 
• 65% от цялото население страда от някакъв вид развита нетолерантност към лактоза. CaliVita Папая Плюс, спомага също и за разтварянето на лактозата.
 
• Представихме ги в търговската верига под формата на дъвчащи таблетки, предлагащи удобно решение на тези, които изпитват затруднение при преглъщане на таблетки.
 
Продуктът е подходящ за всеки, който иска да подобри храносмилането си и да си осигури оптимално количество храносмилателни ензими. 
 
Недостатъчното количество храносмилателни ензими предизвиква нарушения в храносмилането ви. Но не е само това! Освен че организмът ви няма да получава необходимите хранителни вещества, а и самата храна ще ви се стори безвкусна. Продължителното недобро храносмилане и усвояване на хранителните вещества, в един момент може да доведе до отслабване на имунната система, умора, изтощение, раздразнение, кожни проблеми и алергични реакции.
 
 
Съдържание:
200 mg Папая на прах
30 mg Гъбична Амилаза (5000 DU)
25 mg Гъбична Липаза (5000 FIP)
5 mg Гъбична Лактаза (1000 ALU)
1 mg Хлорофил
 
ВНИМАНИЕ!

В сериозни случаи на гастроинтестинални заболявания (напр. язва), преди употреба се консултирайте с лекар!

Дозировка: 1 таблетка след хранене
Опаковка: 90 дъвчащи таблетки
Производител: CaliVita International