Козметика

CaliVita ПараПортекс комплекс от билкови екстракти срещу паразити 100 таблетки

арт. № 11362
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Глисти, Детоксикация, Детоксикация на черен дроб, Паразити, Чернодробна детоксикация

CaliVita ПараПортекс прочиства паразитите, причиняващи значителен брой здравословни неудобства.

10040лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita ПараПортекс предлага ефективна помощ срещу паразитите, причиняващи значителен брой здравословни неудобства.

Вредното действие на паразитните заболявания се проявява под формата на: недостиг на минерали в организма, главоболие, безсъние, скърцане със зъби, подуване, тежест в стомаха, повръщане, храносмилателни проблеми, отпадналост, болки в гърба и врата, алергии, артрит, колит, хипогликемия, диабет, туберкулоза на кожата, смущения в щитовидната жлеза, дори злокачествени заболявания.

Активните съставки на CaliVita ПараПортекс са извлечени от растения като семки от грейпфрут, чесън, черен орех и Кралски орех, карамфил, смола от мирта кисел трън, Пау Д`Арко, плод от увивно дърво Рангун и горчив пелин, които усилват имунната система в чревната лигавица, осигурявайки ефикасна защита при чревни инфекции, бактерии, гъбички и вируси.

Човешкият организъм представлява свръхинтелигентен биологичен инструмент и ако имунната система функционира добре, тя може да го защити от “натрапници”. В противен случай организмът става идеален “домакин” за паразитите.
 
Профилактиката за укрепване на имунната система е първото и най-важното нещо, което можем и трябва да направим, за да се предпазим от паразити и глисти. Трябва да създадем такава среда, която да не им позволява да намерят подходяща почва за размножаване. Правилният начин на хранене (достатъчно количество стомашен сок в стомаха, здрава жлъчка и наличие на “приятелски” бактерии в тънките черва) и спазването на необходимите хигиенни изисквания, не позволяват на паразитите да попаднат в нашия организъм.
 
Паразитите и глистите не обичат чисто тяло. Не обичат и минерали. Това подсказва, че за преодоляването на подобен проблем можем да се възползваме от лечебни растения, съдържащи минерали и други подходящи активни съставки, които ще помогнат на тялото ни да отстрани нежеланите “натрапници”.
 
Съдържание в 1 таблетка CaliVita ПараПортекс:
150 mg Плод от увивно дърво Рангун
100 mg Пелин
50 mg Екстракт от кисел трън
50 mg Смирна
50 mg Масло от карамфил
50 mg Прах от Pau d`Arco
37.5 mg Прах от черен орех
37.5 mg Масло от Кралски орех
25 mg Екстракт от семена на грейпфрут
12.5 mg Чеснов прах
 
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), микрокристална целулоза (стабилизатор).
 
ВНИМАНИЕ!
В много редки случаи може да се появи алергия към грейпфрут. Приложението на продукта не отменя необходимостта от медицински преглед и консултация! В случай, че установите наличието на паразити или глисти във вашето тяло, незабавно посетете вашия лекар!
 
Дозировка: 3 до 6 таблетка дневно, по време на хранене
Опаковка: 100 табл.
Производител: CaliVita International