Козметика

CaliVita Плодов сок с Гравиола и Алое вера, пакет 3х946ml. + 1х946ml (бонус)

арт. № 11308
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Плодов сок с Гравиола и Алое вера - срещу бактериални и гъбични инфекци и множество възпаления

51072лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Плодов сок с Гравиола и Алое вера

Главните съставки на сокът GraVital са Гравиола и Алое вера, широко разпространеното и познато в медицината растение. Гравиола се използва от далечни времена срещу бактериални и гъбични инфекци и множество възпаления. Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериална полиферация и разпространението на херпес вируса, а полифенолите в Алое вера потискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona. Плодът съдържа минерали и големи количества витамин С и В, а вкусът му наподобява този на ягода и ананас. Другите две важни и добре познати съставки на сока са Мангостен и Нопал. Комбинацията от съставки в сока GraVital доказано могат да противодействат на болките и възпаленията при артрит или ревматизъм. 

 Продуктът е течен ParaProtex.

ParaProtex е популярен вече на клиентите на  CaliVita  от много години. Доказано и ефикасно средство в борбата срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Течната форма ще бъде подходяща за хора, на които е трудно поглъщането на ParaProtex капсули или просто предпочитат подобни продукти органично производство.

 

СЪДЪРЖАНИЕ

9.585mg Гравиола сок

8.58mg Алое вера сок

1.43mg Мангустен

1.43mg Нопал

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: пречистена вода, органична гума гуар (стабилизатор), пектин (влакнин), лимонена киселина (консервант), органичен аромат на червена боровинка, аскорбинова киселина (витамин С), органична стевия (органична захар).

ВНИМАНИЕ!

Не се препоръчва при невродегенеративни болести! 
Няма данни за потенциална опасност по време на бременност и кърмене.

Начин на прием: 2х15ml дневно

Опаковка: 3+ 1 х946ml 

Производител: CaliVita International