Козметика

CaliVita Про- СТП за възстановяване на хормоналния баланс при мъжете 60 капсули

арт. № 11369
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Мъже Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Простатит

CaliVita Про- СТП - Екстрактите от палма-меч и коприва могат да редуцират симптомите, предизвикани от уголемяването и възпалението на простатата.

12500лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Про- СТП

Доброкачественото уголемяване на простатата може да бъде причина за неприятни симптоми (често уриниране през нощта, а по-късно и през деня) при мъжете в напреднала възраст, но те могат ефективно да бъдат лекувани с натурални продукти. Екстрактите от палма-меч и коприва могат да редуцират симптомите, предизвикани от уголемяването и възпалението на простатата. Копривата е добре позната със своето диуретично и прочистващо действие. Цинкът и селенът са не само отлични антиоксиданти; те допринасят и за правилното функциониране на мъжките полови органи.

Екстракт от плодовете на палма - меч стимулира отделянето на урина и намалява честотата на нощното уриниране. Заедно с екстракт от лико на африканска палма забавя нарастването на простатата. Биоперина е смес от екстракти от черен пипер, която съществено повишава ефикасността на растителните активни съставки и използването на микроелементите. Ликопина е силен антиоксидант и в състава на продукта Pro-State Power е включен, поради действието му срещу рак. Лененото семе съдържа лигнани, които дезактивират естрогените, предизвикващи и стимулиращи нарастването на туморите. Копривата действа профилактично при симптоми на увеличена простата, както и за хормонално забавяне на критическата възраст. Селен е необходим при спермогенезата. Смята се, че селена насърчава половото желание на мъжа и ограничава неприятните симптоми, дължащи се на проблеми в хормоналния баланс.

 
СЪДЪРЖАНИЕ
300 mg Плод от палма-трион
150 mg Екстракт от листа на коприва
150 mg Масло от ленено семе
15 mg Цинк
2.5 mg Ликопенов комплекс
80 µg Селен
1 mg Черен Пипер Екстракт
 
Съдържа още: *вещества с естествен произход:
калциев карбонат
хидроксипропил метилцелулоза
силициев диоксид
магнезиев стеарат
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: калциев карбонат (стабилизатор), хидроксипропил метилцелулоза (емулгатор), антиаглумериращи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат).
 
ВНИМАНИЕ!

Този продукт е предназначен изключително за мъже. Не се препоръчва за деца, както и за жени, особено при бременност и кърмене!

В случай, че приемате естрогени или антиепилептични медикаменти, преди употребата на продукта трябва да потърсите лекарска консултация

Дозировка: 2 капс. дневно
Опаковка: 60 капс.
Производител: CaliVita International