Козметика

CaliVita qПротект , 90 табл.

арт. № 11409
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita qПротект - За защита на живота + гинко билоба

4110лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita qПротект

Продуктът qProtect е създаден на основата на мощния антиоксидант, растението Гинко билоба, за ежедневна защита на нашите клетки. Свободните радикали възникват в организма, като странични продукти на клетъчния метаболизъм и са основна причина за физиологичното стареене и възникването на различни заболявания. Антиоксидантите са вещества, които могат да неутрализират свободните радикали, подобрявайки общото състояние на организма. Растението Гинко билоба е мощен антиоксидант, който подобрява периферното кръвообращение и оросяването на мозъка, като релаксира концентрацията и паметта. Формулата е допълнена с нясои от най-важните антиоксиданти витамин С, витамин Е, бета каротин и селен, което осигурява по-висока комплексна антиоксидантна защита на организма.

СЪДЪРЖАНИЕ
60 mg Витамин C
50 mg Листа от Гинко Билоба
10 mg Витамин E
1.8 mg Бета-каротин
20 µg Селен
Неактивни съставки: *Вещества от естествен произход: стабилизатори (калциев карбонат, микрокристална целулоза), антикоагулиращи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид), пълнител (натрий кроскармелоза), глазиращи агенти (талк, фармацефтична глазура).
ВНИМАНИЕ!
При продължителна употреба на продукта във високи дози са възможни странични ефекти, като кожни обриви, безпокойство, безсъние, диария, повръщане. Употребата на Гинко билоба не се препоръчва при бременност, кърмене, лечение с антикоагуланти или преди операции, тъй като може да удължи времето на кръвосъсирване. Пациентите с диабет, преди да започнат приемането на този продукт, трябва да се посъветват с лекуващия си лекар!
Дозировка: 2-4 таблетки дневно.
Опаковка: 90 табл. 
Производител: CaliVita International