Козметика

CaliVita Ресвератрол + коензим Q10 60 капс.

арт. № 11373
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Антиоксиданти

CaliVita Ресвератрол + коензим Q10 - предпазват организма от вредното действие на свободните радикали, осигурявайки пълна защита на сърдечно-съдовата система, като същевременно забавят процесите на стареене.

9480лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Ресвератрол + коензим Q10

Полифенолът, който е най-характерен за червеното вино се нарича ресвератрол. Това съединение се намира в големи количества в гроздето, главно в люспите и чепките. В нашия продукт сме комбинирали ресвератрол от червено грозде, гроздови семки и коензим Q10. Тези съставки предпазват организма от вредното действие на свободните радикали, осигурявайки пълна защита на сърдечно-съдовата система, като същевременно забавят процесите на стареене.

Ще трябва да изпиете 10 бутилки червено вино и да изядете 4 кг. сьомга, за да си набавите количеството ресвератрол и CoQ10, което съдържа само една таблетка Resveratrol Plus!

 
СЪДЪРЖАНИЕ
100 mg Ресвератрол екстракт
50 mg Екстракт от семки на грозде
20 mg Коензим Q10
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: оризово брашно (пълнител), желатин (желиращ агент), антислепващи агенти (силициев двуокис, магнезиев стеарат).
 
ВНИМАНИЕ!
Ако страдате от хронично заболяване или приемате медикаменти трябва да се консултирате с лекар преди да ползвате продукта!
 
Дозировка: 1 капс. дневно
Опаковка: 60 капс.
Производител: CaliVita International