Козметика

CaliVita Родиолин , 120 капс.

арт. № 11375
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Родиолин- Основният компонент на продукта Rhodiolin е Rhodiola rosea, растение притежаващо почти невероятни качества за запазване на здравето, с изразено адаптогенно и изключително високо антиоксидантно действие.

9780лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Родиолин 

Основният компонент на продукта Rhodiolin е Rhodiola rosea, растение притежаващо почти невероятни качества за запазване на здравето, с изразено адаптогенно и изключително високо антиоксидантно действие. Допълнен с цинк, продуктът спомага за възстановяване на хомеостазата, водещо до равновесие на имунната и хормоналната системи. Подпомага сърдечната функция, регулира и нормализира сърдечния ритъм, оросяването на мозъка и мускулите, поддържа оптимално кръвно налягане. Активните съставки розавин и салидрозид повишават серотонина в мозъка, който елиминира депресивната симптоматика. Подобрява умствената активност, способността за съсредоточаване и паметта. Нормализира дейността на надбъбречните жлези. Контролира нивото на холестерола, глюкозата и калия в кръвта. Повишава резултатите и издръжливостта при спортисти, защото спомага за по-ефективното използване на метаболитните запаси. Подобрява настроението и самочувствието.

Природата ни е дарила няколко билки, с помощта на които можем да успокоим и освежим нашата нервна система. Rhodiola rosea е едно от най-популярните aдаптогенни растения с антистресово действие. Билката има вековна история в традиционната медицина. Тибетските лекари са я прилагали като общоукрепващо средство и източник на виталност, както и за лечение на височинна болест. Монголските лекари са я предписвали срещу туберкулоза, а в Китай е използвана за пречистване на кръвта и стимулиране на кръвообращението. Съществуват няколко писмени документа на народи от Азия, в които се споменава тази билка. От нея са приготвяли чай и са смятали, че който го пие всеки ден ще живее 100 години. През миналия век адаптогенният ефект е научно доказан. Активните съставки на това растение повлияват благоприятно централната нервна система, а оттам и способността за концентрация, умствена и физическата работоспособност. Подобряват учебните и спортните постижения, помагат да преодолеем умствената преумора и подобряват общото състояние. Подкрепят съпротивителните сили на организма срещу заболявания, облекчават стреса и симптомите, предизвикани от напрегнатия начин на живот.
СЪДЪРЖАНИЕ
100 mg Концентрат Родиола Розеа 5:1
5 mg Цинк бисглицинат
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: желатин (желиращ агент), микрокристална целулоза (стабилизатор).
ВНИМАНИЕ!
Запомнете!
Не предизвиква зависимост!
Не са известни странични ефекти!
По един щадящ начин подпомага организма да поддържа и възстановява равновесието си!
Остава ефикасен и при продължителен прием (няма привикване)!
Дозировка: 1 - 3 капсули дневно
Опаковка: 120 капс.
Производител: CaliVita International