Козметика

CaliVita СамбуРекс ,имуностимулант с ехинацея и бъз , 240 мл.

арт. № 11376
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita СамбуРекс - Концентриран, високодозиран екстракт от Черен бъз, комбиниран с билков комплекс, съдържащ Ехинацея и Астрагалус, с включени витамин С и цинк, под формата на вкусна течност, без захар, изкуствени аромати и оцветители

9760лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita СамбуРекс

Когато искате да енергизирате или обновите тялото си, когато искате да укрепите имунната си система – особено при настинка или грип, когато предпочитате приемането на антиоксиданти в течна форма, а не под формата на капсули или таблетки, или когато сте изложени на стрес и екологични увреди, вследствие на съвременния начин на живот, SambuRex е точно за вас. Концентриран, високодозиран екстракт от Черен бъз, комбиниран с билков комплекс, съдържащ Ехинацея и Астрагалус, с включени витамин С и цинк, под формата на вкусна течност, без захар, изкуствени аромати и оцветители, е идеален за всеки не само през студените месеци от есента до пролетта, но и за целогодишна употреба.

Защо препоръчваме употребата на SambuRex?
-          Съдържанието му е изцяло естествено.
-          Не съдържа добавена захар, изкуствени подсладители и консерванти.
-          Не съдържа алкохол, което дава възможност за широката му употреба.
-          Активните му съставки присъстват във високи дози и концентрирана форма, допълвайки се по синергичен начин.

Бъзът вероятно е добре познат на всеки, тъй като е широко разпространен в цяла Европа. От цветовете му се прави сироп, но малко хора знаят, че ако се приготвят по подходящ начин, плодовете също могат да се консумират. Освен това, той има редица полезни ефекти за нашия организъм. В народната медицина се използва отдавна, главно срещу настинка и кашлица, а също и за подобряване на храносмилането. Напоследък бъзът възстанови своята невероятна популярност на Запад, особено през зимния сезон, но също и по всяко време на годината в случай на прекомерно физическо и нервно напрежение. Всичко това се дължи на високите му концентрации на редица полезни вещества, в т.ч. флавоноиди (кверцетин, рутин), витамини A и C, плодови киселини, както и различни гликозиди, които, освен че са мощни антиоксиданти, притежават имуноукрепващи, забавящи стареенето и подобряващи общото състояние ефекти.

Другият главен компонент на формулата е комбинация от билкови екстракти, чиито две съставки са използвани целенасочено в народната медицина от векове (ако не и хилядолетия). Ехинацеята е една от най-добре познатите билки, произхождаща от тревистите низини на Северна Америка. Индианците са я използвали при прстуда, рани, дори срещу ухапване от змии, както външно, така и вътрешно. Aстрагалусът е също толкова популярен в Китайската медицина. Дълго време той е бил смятан за един от главните източници на жизнена енергия (чи), със силен витализиращ ефект.

Към билките във формулата добавихме витамин С и цинк, които също са добре познати със своето имуноукрепващо действие.

 

СЪДЪРЖАНИЕ
5000 mg Екстракт от черен бъз
130 mg Патентована смес
100 mg Витамин C
5 mg Цинк
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: естествен глицерин (омекотител), пречистена вода, лимонена киселина (консервант), екстракт от бъз (билкова добавка).
ВНИМАНИЕ!
Продуктът не се препоръчва на хора, алергични към растения от семейство кръстоцветни, както и на пациенти с автоимунни заболявания и на тези, които са на лечение с имуносупресивни медикаменти! Не се препоръчва на деца под 3-годишна възраст! Периодът на приложение на продукта не трябва да надвишава 8 седмици! Преди употреба, разклатете добре опаковката! След отваряне съхранявайте продукта в хладилник!
Дозировка: 1 чаена лъжичка (5 мл) дневно; може да се смеси с вода или храна
Опаковка: 240 мл.
Производител: CaliVita International