Козметика

CaliVita Шарк Ейд , с хрущял от акула , 90 табл.

арт. № 11378
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Шарк Ейд -  Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета.

10170лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Шарк Ейд

Shark Aid е хранителна добавка, съдържаща хрущял от акула. Акулите са успели да преживеят 400 милиона години, без да се повлияят от еволюцията. Телата им са устроени по най-прост начин, а сетивата им, начинът им на размножаване и устойчивостта срещу заболявания са съвършени. Акулите имат силна имунна система, която постоянно синтезира антитела в кръвообращението. Раните им зарастват много бързо и не се инфектират. Хрущялът от акула успешно се използва от спортисти главно при травми в костите и ставите, както и за профилактика на някои туморни и ракови заболявания. Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета. Има добър противовъзпалителен ефект и се препоръчва като продукт, подпомагащ профилактиката и общата терапия на някои заболявания. Хрущялът от акула не е токсичен, независимо от дозата.

СЪДЪРЖАНИЕ
750 mg 100% чист изсушен хрущял от акула
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: натрий кроскармелоза (пълнител), антислепващи агенти (стеаринова киселина, магнезиев стеарат, дикалциев фосфат).
ВНИМАНИЕ!
Поради това, че подтиска образуването на нови кръвоносни съдове, хрущялът от акула не може да се използва при бременност, кърмене, при скорошни счупвания на кости, преди или след оперативни интервенции, химиотерапия и лъчева терапия при рак. Може да се взема най-рано 5–6 седмици след отзвучаване на състоянието и при редовен медицински контрол!
Не консумирайте продукта ако сте алергични към риба или морски деликатеси!
Ако страдате от сърдечно-съдово заболяване консултирайте се с лекар преди да ползвате продукта!
Дозировка: 2 таблетки дневно, преди хранене
Опаковка: 90 табл.
Производител: CaliVita International