Козметика

CaliVita Слим Формула , 90 табл.

арт. № 11379
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Слим Формула - Активен комплекс за повишаване изгарянето на мазнини

9300лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Слим Формула

Слим Формула е комплексен продукт за подпомагане загубата на тегло, способстващ активизирането на метаболизма и контрола на приема на храна. Зеленият чай, съдържащ антиоксиданти и джинджифилът меко стимулират обмяната на веществата и мозъчната дейност; същевременно намаляват умората, която често съпътства диетите за отслабване. L-карнитинът спомага за повишаване изгарянето на мазнините по време на физическа активност, а фибрите от кактус нопал създават усещане за ситост

Екстракт от зелен чай

Неговото кофеиново съдържание може да ускори процесите на метаболизма и отделянето на топлина. Това дава енергия, повишава работоспособността и затова често се използва като основна съставка в хранителните добавки, предназначени за намаляване на телесната маса. Съдържанието на полифенол, витамин С и Е спомагат за защита на клетките от вредното действие на свободните радикали.

Нопал – бодлив червен кактус

Той оказва положително действие върху регулирането на телесното тегло и процесите на метаболизма. Освен това допълнително съдържа някои изключително полезни за организма хранителни съставки.

L-Carnitine

L-Carnitine играе важна роля за метаболизма и е необходим при “транспортирането” на мазнините до митохондриите, където протича процесът на изгарянето им. L-Carnitine участва в мастната обмяна на клетъчно ниво и в процесите на производство на енергия, като освен това може да подпомогне правилното функциониране на мускулите.

Лецитин

Съдържанието на лецитин в продукта подобрява способността за концентрация и оптималното функциониране на нервната система.

Хром-пиколинат

Той е незаменим за мастната и въглехидратната обмяна. Осигурявайки ефекта на инсулина, той оказва влияние върху обмяната на въглехидратите, белтъчините и мазнините. В тази комбинация хромът може отлично да се усвои от организма.

Garcinia cambogia

Нейната активна съставка хидроксицитрат има намаляващо апетита действие. Тя пречи на усвоените от тялото въглехидрати да се превърнат в мазнини и по този начин спомага за ефективността на диетата за намаляване на телесното тегло.

 

 
СЪДЪРЖАНИЕ
100 mg Нопал
100 mg Гарциния Камбоджа (станд.50%HCA)
50 mg Зелен чай (95% станд. полифеноли)
50 mg Корен от джинджифил
40 mg L-Карнитинов комплекс
40 mg Семе от копър
25 mg Куркума
25 mg Лецитин
50 µg Хром пиколинат
 
ВНИМАНИЕ!
Не се препоръчва за деца, бременни и кърмачки,
при свръхчувствителност към кофеин,
при сърдечно-съдови заболявания!
Продуктът не замества подходящата диета, физическата активност и необходимите промени в стила на живот
 
Дозировка: 3х1 таб. дневно
Опаковка: 90 табл.
Производител: CaliVita International