Козметика

CaliVita Смокераде , за белия дроб при пушачи , 90 табл.

арт. № 11380
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Смокераде - отлична антиоксидантна многокомпонентна формула, която се препоръчва за употреба
от пасивни и активни пушачи. 

5990лв
Изчерпана наличност
CaliVita Смокераде

Smokerade е отлична антиоксидантна многокомпонентна формула, която се препоръчва за употреба
от пасивни и активни пушачи. Антиоксидантите – витамините С и Е, коензим Q10, цинк (активатор на ензима супероксид дисмутаза) и селен (активатор на глутатионпероксидаза) са мощни защитни средства. Едновременното им действие облекчава последствията от тютюнопушенето върху белите дробове, уврежданията на кръвоносните съдове, сърцето, стомаха, пикочния мехур и кислородния обмен в кръвта. Съдържащият се в продукта екстракт от лют червен пипер подпомага работата на дихателната система. Елагиевата киселина, която се намира в някои плодове (например в малините), премахва токсините и предпазва клетките на черния дроб. Селенът и цинкът предпазват бъбреците от нефро-токсичното действие на кадмия.

За да разберете кой и защо може да се заинтересува от предимствата на този продукт и да получите повече интересна и полезна информация, моля влезте, ако вече сте член на клуба, или се регистрирайте, за да се възползвате от предимствата като член на клуба на CaliVita!

СЪДЪРЖАНИЕ
300 mg Люти чушки
60 mg Витамин C
10 mg Витамин E
5 mg Цинк
5 mg Екстракт от зелен чай
5 mg нар екстракт
2.5 mg Коензим Q10
20 µg Селен
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: стабилизатори (микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза), натрий кроскармелоза (подсладител), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат), фармацефтична глазура, талк (пълнител).
 
Дозировка: 1 табл. дневно
Опаковка: 90 табл.
Производител: CaliVita International