Козметика

CaliVita Стрес Мениджмънт , 100 табл.

арт. № 11383
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Стрес Мениджмънт - Приемът на една таблетка дневно ще подпомогне правилното функциониране на нервната система и ще повлияе положително функцията на имунната система и енергийния метаболизъм.

4999лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
CaliVita Стрес Мениджмънт

Стресът е част от нашия живот. Ние се нуждаем от положителен стрес, който ни мотивира и ни прави продуктивни. Отрицателният стрес, обаче, не само че може да вгорчи живота ни за дълго време, но и да провокира различни заболявания. Предпазете се от стреса с помощта на здравословен начин на живот, подходящ хранителен режим и прием на нашия продукт Stress Management, който съдържа витамините от група В, допълнени с витамин С и магнезий. Съставът на витамините В-комплекс се базира на най-модерни изследвания. Продуктът, съдържащ витамините В-комплекс е добро допълнително средство при алергични, нервни и психични заболявания. Поради противостресовия си ефект се препоръчва на всички хора, а за спортистите е задължителен. Приемът на една таблетка дневно ще подпомогне правилното функциониране на нервната система и ще повлияе положително функцията на имунната система и енергийния метаболизъм.

 

Витамин В1 (Тиамин) – незаменим в метаболизма на въглехидратите и функционирането на мускулната и нервната системи. Подобрява умствената работоспособност.

Витамин В2 (Рибофлавин) – играе важна роля при синтеза на хемоглобина, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините. Подобрява зрението.

Витамин В3 (Ниацинамид) – играе важна роля в биологичното окисление, производството на енергия, метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати, нормалното функциониране на храносмилателните органи, нервната система, кожата, както и за синтеза на някои хормони.

Витамин В4 (Фолиева киселина) – участва в изграждане на червените кръвни телца и подобрява абсорбцията на желязото. Подобрява метаболизма на някои аминокиселини и синтеза на нуклеиновите киселини. Прилага се при лечение на анемии.

Витамин В5 (Пантотенова киселина) – участва в метаболизма и трансформацията на въглехидратите и мазнините и нормалното функциониране на надбъбречните жлези.

Витамин В6 (Пиридоксин) – важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Необходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела.

Витамин В7 (Биотин) – поддържа кожата здрава и облекчава мускулните болки. Предпазва косата от побеляване и косопад.

Витамин В8 (Холин) – подпомага процесите на детоксикация при лекарствена употреба. Засилва мозъчните функции и паметта.

Витамин В9 (Инозитол) – играе важна роля в пренасянето на нервно-мускулните импулси и храненето на мозъчните клетки. Предотвратява развитието на атеросклероза.

Витамин В10 (парааминобензоена киселина) – участва в метаболизма на желязото и формирането на еритроцитите. Предотвратява преждевременното побеляване на косата и появата на кожни екземи.

Витамин В12 (Цианкобаламин) – Подпомага растежа, подобрява апетита, увеличава телесното тегло и се прилага при терапия на анемия. Укрепва нервната система, подобрява концентрацията и паметта. Действа оптимално само в присъствието на витамин В6.

 
СЪДЪРЖАНИЕ
100 mg Холин
100 mg Инозитол
60 mg Витамин C
15 mg Ниацин/Никотинамид
13.5 mg Магнезий
5 mg Пантотенова киселина
2 mg Витамин B6
1.8 mg Витамин B2
1.3 mg Витамин B1
100 µg Фолиева киселина
2 µg Витамин B12
 
 
 
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), стеаринова киселина (емулгатор), натрий кроскармелоза (подсладител), антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид), калциев карбонат (хранителен оцветител), естествен цвят рибофлавин.
 
ВНИМАНИЕ!
При употреба на витамин В урината може да се оцвети в наситено жълт цвят и да промени мириса си.
Дозировка: 1 таблетка дневно 
Опаковка: 100 табл.
Производител: CaliVita International