Козметика

CaliVita ВирАго , комплексен имуномодулатор 90 табл.

арт. № 11399
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita ВирАго е комплексна формула с доказана ефективност за укрепване и стимулиране на имунната система. Продуктът представлява комбинация от стандартизирани екстракти от лечебни растения, лизин и цинк.

9120лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita ВирАго

Ролята на имунната система е от решаващо значение за предпазването ни от болести. Неадекватното й функциониране дава възможност на инфекцията да се развие, което от своя страна води до още по-голямо отслабване на имунната система. Умствената и емоционална дейност, стресът, недостигът на някои хранителни вещества при диетите за отслабване, както и рязкото напълняване, също влошават функциите на имунната система. В началото на проблема чувстваме умора, нямаме настроение и все по-често ни се случват инфекции (бактериални, вирусни, гъбични...). По-нататък се появяват симптоми от ревматоиден характер или алергии. Най-доброто решение за профилактика на болестта, е чрез укрепване на имунната система. Естественият начин да се помогне на имунната система е, консумирането на подходящи растения, минерали и аминокиселини. VirAgo е комплексна формула с доказана ефективност за укрепване и стимулиране на имунната система. Продуктът представлява комбинация от стандартизирани екстракти от лечебни растения, лизин и цинк.

VirAgo е хранителна добавка, чиито активни съставки имат синергично действие със следните ефекти:

• Общо укрепващ;
• неспецифично имуностимулиращ; 
• антибактериален; 
• антивирусен; 
• антимикотичен; 
• антипаразитен; 
• антитуморен.
СЪДЪРЖАНИЕ
80 mg Екстракт от листа на Маслиново дърво
80 mg L-Лизин
60 mg Екстракт от Котешки нокът
30 mg Pau d`Arco Екстракт
25 mg Екстракт от корени на Ехинацея
10 mg Цинк
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: стабилизатори (калциев карбонат, микрокристална целулоза), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат), пълнители (натрий кроскармелоза, талк), фармацефтична глазура (глазиращ агент).
ВНИМАНИЕ!
Продуктът не се препоръчва при бременност и кърмене!
При заболявания на храносмилателната система или при всякакви съмнителни случаи, трябва да се консултирате с вашия лекар!
Не се препоръчва приложение на билката Котешки нокът едновременно с имуносупресиращи медикаменти.

Дозировка: Препоръчителна доза - 3 пъти  по 1 таблетка дневно
Опаковка: 90 табл.
Производител: CaliVita International