Козметика

CaliVita Витал за мъже , 60 табл.

арт. № 11404
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Витал за мъже - комплекс от билкови екстракти за жизнен мъж

5850лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Витал за мъже

VitalMan е комплексен билков продукт, разработен специално за мъже.
Въпреки, изпълнените със стрес работни дни, промените в сексуалното представяне не може да бъдат проблем! Гуараната и Сибирският женшен, например, могат да спомогнат за съхраняването на умствената и физическата свжест, а женшенът повишава и устойчивостта на стрес. Съдържащият се в гуараната кофеин и диуретично действащата коприва поддържат здравето на пикочните пътища. Корените на лиризома и мака са известни в народната медицина със своите афродизиатични и повишаващи потентността ефекти.

Корен от Сибирски жен-шен повишава способността на организма към приспособяване и участва в изграждането на клетките. Влияе за подобряване на настроението и общото състояние. Лириозма е билка, извества като „корен на мъжа”. Ефикасно въздейства за засилване на сексуалното желание и укрепване на нервната система. Корен от Катуаба подобрява физическата форма и стимулира работата на централната нервна система. Листа от Дамиана е естествен афродизиак с антидепресивно и подобряващо настроението действие. Лекарски гол корен има антивъзпалително и антисептично действие. Растението Йохимбе ускорява работата на половите органи, мозъка и сърцето и стимулира либидото. Екстракт от Гуарана има общоукрепващо и тонизиращо действие и също стимулира либидото.
СЪДЪРЖАНИЕ
100 mg Сибирски жен-шен
100 mg Муира пуама
100 mg Екстракт от гуарана
50 mg Дамиана
50 mg Корен от сарсапарила
50 mg Мака
50 mg Коприва
25 mg Плод от Катуаба
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), микрокристална целулоза (стабилизатор), натрий кроскармелоза (подсладител), антислепващ агент (стеаринова киселина).
Дозировка: 1-2 таб. дневно по време на хранене
Опаковка: 60 табл.
Производител: CaliVita International