Козметика

CaliVita Витамин D3 капки 30 мл.

арт. № 11296
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни, 7 - 12 год., 2 - 6 год. Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капки Начин на приложение: Перорално
Производител: CaliVIta International Здравни проблеми: Имунитет

CaliVita Витамин D3 капки 30 мл. - Течната форма на продукта осигурява витамин D за цялото семейство.

6250лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Витамин D3 капки 30 мл.

Съгласно някои оценки, 70 процента от хората на планетата страдат от дефицит на витамин D.

Човешкият организъм синтезира по-голямата част от този витамин с помощта на слънчевите лъчи.

Активното вещество – витамин D3 в продукта D-drops е извлечено от масло от черен дроб на риба треска, като са добавени натурални аромати. Дозирането е лесно и може да се смесва с храни или напитки.

Течната форма на продукта осигурява витамин D за цялото семейство.

Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото.

Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор.

Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.
Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания, някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

СЪДЪРЖАНИЕ
30 µg Витамин D3
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: растителен глицерин (стабилизатор), дейонизирана вода, лимонена к-на (регулатор на киселиността), овкусители (натурален портокалов вкус, етерично масло лимон).
ВНИМАНИЕ!
Продуктът не трябва да се излага на пряка слънчева светлина!

Да не се прилага при повишени серумни нива на калция (хиперкалциемия)!

Консултирайте се с лекар в случай на бъбречни камъни и саркоидоза, както и ако приемате други препарати, съдържащи витамин D!
 
Дозировка: 1 до 3 капки дневно с храна
Опаковка: 30 мл.
Производител: CaliVita International