Козметика

CaliVita Защита на ставите Форте х90 табл.

арт. № 11313
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: CaliVIta International

CaliVita Защита на ставите Форте х90 табл. - поддържа здравето на ставите с по-високо съдържание на активните съставки.

12970лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

CaliVita Защита на ставите Форте х90 табл.

В живота съществуват ситуации, в които нашите стави се нуждаят от допълнителна защита. Таблетките Joint ProteX FORTE поддържа здравето на ставите с по-високо съдържание на активните съставки.

Формулата съдържа Глюкозамин, който участва в изграждането и поддръжката на основните структурни елементи на хрущяла, хондроитин, който действа синергично с глюкозамина и служи като смазка за ставите, подпомагайки тяхната функция.

Съдържа също хиалуронова киселина, която гарантира вискозитета на ставната течност и намалява триенето на хрущялните повърхности и метил-сулфонил-метан (МСМ), който спомага за запазване на здрава структура на хрущяла.

В допълнение, продуктът съдържа полезни растителни екстракти (Куркума и Ливадник), цинк и манган. Всички те заедно осигуряват комплексна защита на ставите, дори и при голямо натоварване.

Като част от основното вещество на организма, съединителната тъкан осигурява адекватна среда за всяка клетка на тялото и е отговорна за добрата комуникация между клетките.

Функционалните нарушения в основното вещество най-рано се проявяват в ставите като смущения в опорно-двигателния апарат. Ето защо изброените активни вещества са жизнено необходими за запазване и възстановяване здравето на съединителната тъкан.

Продуктът съдържа вещества, които нормално не са включени в нашата храна, или присъстват в недостатъчно количество.


Приемът на продукта се препоръчва не като лекарство, а за дългосрочна профилактика.

СЪДЪРЖАНИЕ
500 mg Глюкозамин сулфат
270 mg Хондроитин сулфат
150 mg Метил-сулфонил-метан
50 mg Хиалуронова киселина
50 mg Екстракт от Босвелия серата
40 mg Ливадник
10 mg Екстракт от куркума
5 mg Цинк
1 mg Манган
Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: стабилизатори (микрокристална целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид), натрий кроскармелоза (пълнител), емулгатор (пропилен гликол, триацетин).
ВНИМАНИЕ!

Да се избягва при свръхчувствителност към миди и ракообразни!

Пациентите с диабет и повишен холестерол, както и алергичните към пеницилин, да се консултират с лекар преди да ползват продукта.

Не се препоръчва при бременност и кърмене!

Начин на прием: 1 таблетка дневно
Опаковка: 90 таблетки
Производител: CaliVita International