Козметика

ФитоФарма Фито Антиоксидант, витамин B17, 30 капсули

арт. № 11603
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: ФИТОФАРМА ЕООД

Фито Антиоксидант е хранителна добавка, която е източник на фитонутриенти с антиоксиданти свойства, предпазващи от вредния ефект на свободните радикали.

2480лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Фито Антиоксидант, витамин B17

Съдържание:

Масло от Кайсиеви ядки (източник на витамин В17), Патентована формула, съдържаща екстракти от: Грозде и гроздови семки, Диви боровинки, Малини и малинови семки, Червена боровинка, Синя слива, Вишна, Черна боровинка, Ягода, Екстракт от Червено цвекло, Соев лецитин, Пчелен восък, Желатин и Глицерин, Оцветители: Титаниев диоксид и Антоцианини.

Съдържание в 1 капсула:

Патентована формула, съдържаща екстракти от: Грозде и гроздови семки, Диви боровинки, Малини, Червена боровинка, Синя слива, Вишна, Черна боровинка, Ягодa - 150 mg
Екстракт от Червено цвекло - 50 mg

Свойства:

Консумацията на плодове и зеленчуци е тясно свързана с поддържането на добро здраве.Въпреки това, много хора не изяждат препоръчителните “5 на ден" плодове и зеленчуци.Някои плодове и зеленчуци са източници на естествени антоцианини, които са отговорни за тяхното червено, виолетово, пурпурно и синьо оцветяване. Според научни изследвания антоцианините имат широк спектър на биомедицински функции. Тези функции включват поддържане на сърдечно-съдовата система, намаляване нивото на оксидативен стрес индуциран с напредването на възрастта, възпалителни реакции, и различни дегенеративни заболявания. Антоцианините също подобряват състоянието на невронните и когнитивните мозъчни функции и очното здраве.

Благоприятен ефект върху организма имат Диви боровинки, Боровинки, Червени боровинки, Малинови семки и Ягоди и др. Освен това, между изброените по-горе съставки има синергизъм, който се проявява като засилено антиоксидантно действие.Това се доказва от измерени високи стойности на кислородно радикален капацитет на абсорбцията (ORAC).

Предназначение:

Хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителния режим, което е източник на фитонутриенти с антиоксиданти свойства, предпазващи организма от вредния ефект на свободните радикали.

Начин на употреба:

Като хранителна добавка за възрастни приемайте по една или две капсули два пъти на ден с храната.

Предупреждение:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Да не се приема от деца! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите,
консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Опаковка: Картонена кутия с 3 блистера по 10 капсули и упътване за употреба.

Производител: ФитоФарма