Козметика

Folliculinum 5ch

арт. № 403
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Boiron

ПРОИЗХОД;  Filliculinum е хомеопатично лекарствено средство, хормон, отделян  от фоликула. 

460лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

ПОКАЗАНИЯ; Folliculinum се използва главно в гинекологията  за  смекчаване  на  физическите и психическите  последици   от производството на излишния естроген.Folliulinum е  показан за регулиране на   менструалния цикъл на младите момичета. Предписва св за лечение на предменструален синдром като мигрена, болки в гърдата и стомашни спазми. Всъщност това лекарство премахва нервното напрежение, депресии, наддаване на тегло и отоци. Folluculinum  може да реши също и проблеми с храносмилателната система като  подуване на корема, запек  и диария преди  менструация.Това лекарство облекчава менструалните болки. Folliculinum  се предписва за лечение на симптомите на менопауза  като сърцебиене, нощно изпотяване, сухота на влагалището. Folliculinum е показан за стимулиране на плодовитостта на жените, които  имат проблем с хормонална терапия. Накрая той е показан за лечение на гинекологични заболявания като кисти, фиброми на яйчниците или дърпащи болки в гърба. 
ДОЗИРОВКА; В случай на предменструален синдром се препоръчва да се приеме доза Folliculinum 15 CH  седмица преди менструация. Комбинира се с Lac caninum  на базата на симптомите.Така в случай на болки в гърдите трябва да се комбинира Folliculinum 15 CH  и Lac caninum 9 CH  по 5 гранули на ден.По време на менопауза се препоръчва  5 гранули  Folliculinum  7 CH    по време на първите  13 дни от цикъла . От 14 - я  ден  лечението може да бъде завършено с  Lac caninum 5 CH   и    Progesteronum 5 CH  до 25 - я ден. Това лечение е безопасно за тялото и може да бъде следвано е продължение  на 2 години.. СВЪРЗАНИ; 
Actaea Racemosa ,Ambra Grise , Asterias Rubens ,Bovista Gigantea GraphitesLac CaninumLachesis MutusMurex Purpurea ,Natrum MuriaticumPlatina PulsatillaZincum Metallicum.

Производител;   LABORATOIRES BOIRON, Франция