Гривна с 2 активни пълнителя Aroma Defence

арт. № 2786
Гривна с 2 активни пълнителя Aroma Defence
С 2 активни пълнителя с аромат на цитронела, лавандула, здравец и мента
всички продукти от:
Natures way →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

7,08 лв.

в наличност

Ефикасна репелентна гривна, която държи комарите и кърлежите надалеч! Съдържа етерични масла от лавандула, здравец, цитронела (лимонена трева) и мента. Ефикасност 30 дни/ 24 часа в денонощие Всеки пълнител осигурява 15 дни свеж аромат на цитронела, лавандула, здравец и мента. Без допир до кожата! Водоустойчива! Цената е за 1 бр. гривна с 2 пълнителя, включени в опаковката. Минимална стойност за безплатна доставка 10 лв. При поръчка на стойност под 10 лв. – се начислява 5 лв. за доставка.  
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
Гривна "Aroma Defence" с 2 активни пълнителя с аромат на Цитронела, Лавандула, Здравец и Мента, 10.0 out of 10 based on 1rating  
ПРИЛОЖЕНИЕ
Извадете пълнителят от целофановата опаковка и го поставете в джоба на гривната. Може да носите гривната на ръка, крак, да се закачи на детското креватче или количка. За употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения – дома, офиса, училището. 
Производител: NINGBO HAISHU KINVEN BUSINESS CO.,LTD. China  
СЪДЪРЖАНИЕ
Гривна с 2 активни пълнителя, 1 бр. в опаковка.
Съвети за безопасност: (S 24/25) Да се избягва контакт с очите и кожата. (S2) Да се пази далеч от достъп на деца. (S13) Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни.  (S46) При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.  (S26) При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. (S 49 )Да се съхранява само в оригиналната опаковка.  
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Гривна: неопрен.
Състав: 100% натурални есенциални масла: Лавандула 30%, Здравец 25%, Мента 25%, Цитронела (Лимонена трева) 20

Свързани продукти