Hamamelis verginiana 5ch

арт. № 423
Hamamelis verginiana 5ch
Hamamelis Virginiana е особено ефективно хомеопатично лекарство за лечение на венозни...
всички продукти от:
Boiron →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

4,60 лв.

в наличност

Внимание: Последни наличности!

Hamamelis Virginiana е хомеопатично лекарство, изработенo  от едноименнатo  растение. принадлежащо към семейството Hamamelidaceae . Среща  се  главно в Северна Америка. Индианците го  използват за лечение на тумори и възпаления, за да спре кървенето. Благодарение на свойствата  си, растението  в наши дни  се използва широко . То  е особено известно  със своята ефективност срещу венозни заболявания.

Hamamelis Virginiana е  подходящо  за лечение на всички форми на венозна травма или венозна конгестия. Благодарение на флавоноидите, които съдържа, това лекарство действа като венозен тоник. В действителност, то помага за регулиране на кръвообращението, като   укрепва  кръвоносните и лимфните съдове. По този начин, Hamamelis Virginiana ефективно лекува разширени вени.

Hamamelis Virginiana се препоръчва за лечение на хемороиди. Той действа чрез намаляване на болката, причинена от това заболяване  и  като  предотвратява  повторната поява на  хемороидалната атака. Това лекарство е особено подходящо, когато хемороидите  са болезнени и са придружени от кървене и симптомите  се влошават при топлина  и  докосване.

Офтамология
Hamamelis Virginiana се препоръчва за лечение на болка в окото, свързана  с ретинопатия,  които се дължат на отлепване на ретината. Използването на това лекарство е особено подходящо при пациенти, които имат  зачервени очи и  чувстват  дискомфорт който   се   проявява като чувство за  пясък в очите.

Дозиране;

Препоръчителна доза в ангиологията
За да се регулира циркулацията на кръвта в краката, се препоръчва да се вземат Hamamelis Virginiana 5 CH. В случай на варици  се  използва  Hamamelis Virginiana  7 CH два пъти дневно  по  5 гранули.

Препоръчителна доза в проктологията
За лечение на кървене от  хемороиди  е препоръчително да се вземе Hamamelis Virginiana ниско разреждане, 3 CH  или 5 CH,  4 до 6 пъти на ден. В случай на кървене  е наложително болния  да се консултира  с лекар, защото  притока на кръв може да бъде свързан с по-тежко състояние.

Препоръчителна доза в офталмологията
За да се спре  болката  в окото, хомеопатичните  лекари препоръчват Hamamelis Virginiana 5 CH, 5 гранули до 3 пъти дневно.  Лечението  продълйава  докато червенината изчезне.

Производител; LABORATOIRES BOIRON, Франция

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: