Козметика

Haya Labs, L-глутамин 500 мг, 100 капс

арт. № 12019
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Haya Labs

L-глутамин спомага за поддръжката на PH баланс и е необходимо за синтеза на РНК и ДНК. Тази аминокиселина оказва незаменима подкрепа за нормалната функция на храносмилателния тракт, а състоянието на дефицит може да доведе стомашночревни заболявания.

2600лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Haya Labs, L-глутамин 500 мг, 100 капс

L-глутамин е най-разпространената аминокиселина в човешкия организъм.

Предимства:

Насърчава имунната система
Подпомага заздравяването на рани
Поддържа клетъчното възстановяване


Оптималното наличие на L-глутамин спомага за поддръжката на PH баланс и е необходимо за синтеза на РНК и ДНК. Тази аминокиселина оказва незаменима подкрепа за нормалната функция на храносмилателния тракт, а състоянието на дефицит може да доведе стомашночревни заболявания.
Поддържа растежа на нови клетки и насърчава заздравяването на рани от изгаряния, травматични наранявания и порязвания. Аминокиселината е извлечена от естествена ферментация на глюкоза и скорбяла.

Глутаминът тук е с Kyowa качество. Kyowa е трейдмарк, представен от Kyowa Hakko BIO Co. LTD - водач в бранша с ултра чисти аминокиселини и компоненти, свързани със суплементите. 

 
С ферментиращата технология на Kyowa, разработена през последните 60 години, те успяват да се превърнат в доверен доставчик на свръх чисти суровини.


Една доза: 1 капсула
Препоръчителен прием: Приемайте по 1 доза 3 пъти дневно на празен стомах
Дози в опаковка: 33

Производител: Haya Labs