Козметика

Health Aid Карбослим капс. х60 за отслабване

арт. № 11125
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Health Aid

 Карбослим на Хелт Ейд е натурален въглехидратен блокер с добавен хром и зелен чай. Подходящ за мъже и жени.

4260лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Карбослим на Хелт Ейд е иновативен продукт с екстракт от бял боб, познат със способността си да се свързва с въглехидратите като захарта и нишестето в храните (ориз, картфи, брашно, тестени изделия и др.) и да предотвратява разграждането на скорбялата в глюкоза и съответно в мазнини.

Карбослим въглехидратен блокер балансира нивата на кръвната захар и инсулин и едновременно с това снабдява организма с енергия.

Карбослим въглехидратен блокер е подходящ е за мъже и за жени, които се опитват да намалят телесното си тегло.

Зелен чай и Хром - ускоряват метаболизма на мазнини, въглехидрати и протеини.

Предназначение на Карбослим въглехидратен блокер на Хелт Ейд: 

Карбослим капсули са създадени за хора, които са на нисковъглехидратен хранителен режим (например Аткинс) с цел намаляване на теглото. Основната съставка - екстракт от бял боб - забавя храносмилането и предотвратява усвояването на захарта и нишестето, като пречи на действието на ензима алфа амилаза. Това е основният ензим, който се освобождава от панкреаса, когато приемаме въглехидратни храни. 

Друго действие на белия боб е да пречи на превръщането на нишестето в глюкоза и така въглехидратите преминават през организма неусвоени. 

Хромът и екстрактът от зелен чай оказват подкрепа при нисковъглехидратни диети, като съдействат за изгарянето на мазнините, за подобряването на метаболизма и за увеличаването на енергията. Могат да намалят и чувството на глад.

Начин на прием:  Възрастни и деца над 16-годишна възраст - приемайте 2 до 3 капсули с голяма чаша вода преди всяко хранене, богато на въглехидрати. 

Ако забравите приема преди хранене, можете да вземете таблетките по време на храненето или непосредствено след него. 

Максималният дневен прием е 6 капсули дневно. 

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи жени. 

Съдържание в 2 капсули Карбослим на Хелт Ейд (препоръчителна дневна доза):

Бял боб екстракт - 500 мг

Хром - 100 мкг

Зелен чай - 100 мг

(стандартизиран екстракт с мин. съдържание на полифеноли 60% и на катехини 40%)

Други съставки: пълнител (микрокристална целулоза), антислепващ агент (вег. магнезиев стеарат, силициев диоксид), глазиращ агент (хидрокси - пропил - метилцелулоза/ HPMC). Не съдържа мая, глутен, пшеница, захар, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.

Карбослим въглехидратен блокер на Хелт Ейд не съдържа  мая, глутен, пшеница, захар, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.

Опаковка: Карбослим на Хелт Ейд се предлага в опаковка от 60 капсули.

Производител: Health Aid, Великобритания