Helonias dioica 9ch

арт. № 424
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Boiron

След различни лечения без задоволителни резултати, хомеопатията може да бъде чудесна алтернатива за лечение на вагинални инфекции. Helonias Dioica с неговите терапевтични свойства може да излекува този проблем.

460лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Helonias Dioica е хомеопатично лекарство, чиято тинктура  майка се извлича от едноименното   растението, helonias, с   родина   Северна Америка. Това е тревисто растение, принадлежащо към семейство   Мélanthiacées.    За производството на хомеопатичното   лекарство се  използват  главно  коренища на растението.

Индикации  в  гинекологията;

Много жени често имат неприятни симптоми по време на менструация . Helonias Dioica може да помогне за преодоляване на тези проблеми. Това лекарство е подходящо особено в случай на прекалено чест  цикъл   или менорагия.Helonias Dioica е показан и при жени   с гъбични инфекции. Те могат да бъдат от различен произход, често се дължат  на  проблем с хигиената  или   умора  Хомеопатично лекарство Helonias Dioica може да се използва  и в случаи на пролапс  на  матката.. Това състояние често предизвиква болка на матката, която може да бъде намалена, ако приемате лекарството.
Препоръчаната дневна доза
За лечение на вагинални инфекции, практикуващи препоръчват много често гранули Helonias Dioica 5 CH,  3 пелети за доза, сутрин и вечер. Лечението е същото в случай на нарушения менструацията,  придружени от  състояние на умора Helonias Dioica 5 СН, 3 гранули сутрин при събуждане и 3 гранули преди лягане. Същата доза също се предписва  за  да се успокои матката при болка в случай на  пролапс.

Асоциирани; Natrum Muriaticum Psorinum Sepia Officinalis Silicea

Производител; LABORATOIRES BOIRON, Франция