Herbitusin / Хербитусин Бронхи Билкови пастили

арт. № 11152
Herbitusin / Хербитусин Бронхи Билкови пастили
Хербитусин Бронхи билкови пастили са създадени по оригинална швейцарска рецепта. Съставът им е...
всички продукти от:
US Pharamcia →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

6,10 лв.

в наличност

Хербитусин Бронхи билкови пастили са създадени на натурална основа и повлияват благоприятно функцията дихателната система. Приемът им се препоръчва особено през есенно-зимния сезон и при състояния, предизвикани от престой в непроветрени, запрашени или задимени помещения, помещения с климатик, температурни промени, при пасивно и активно тютюнопушене и пренатоварване на гласа.

Хербитусин Бронхи билкови пастили  съдържа изключително богата комбинация от пчелен мед, екстракти от теснолистен живовляк и мащерка, както и още 20 билки и етерични масла, в помощ на бронхите. Допълнително, съдържанието на Витамин С подпомага нормалната функция на имунната система.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от лица с известна свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Не се препоръчва при бременност и кърмене. Съдържат захар. Да не се използва от диабетици. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика.

Състав на Хербитусин Бронхи билкови пастили (препоръчителна дневна доза от 3 пастила): Пчелен мед 112,5 mg, екстракт от теснолистен живовляк 112,5 mg, екстракт от мащерка 112,5 mg, екстракт от 20 билки 112,5 mg (сладък корен, листа теснолистен живовляк, листа къпина, листа мента, цвят лайка, листа евкалипт, плод резене, цвят черен бъз, исландски лишей, листа метличина, цвят липа, листа маточина, цвят слез, цвят невен, листа градински чай, цвят бял равнец, цвят иглика, плод анасон, стрък мащерка, цвят лопен), витамин С (L-ascorbic acid) 18.0 mg (24%*), ментол 7,2 mg, анасоново масло (анетол) 2,4 mg, евкалиптово масло 2,4 mg. 

Начин на прием: 3 пъти дневно се смучи по 1 билков пастил

Опаковка:  12 билкови пастили за смучене

Производител:  US PHARMACIA 

Свързани продукти