Hydrastis canadensis 5ch

арт. № 439
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Boiron

Hydrastis Canadensis е хомеопатично лекарство с множество свойства. Той се използва за лечение на лигавични инфекции с жълтеникави, вискозни секрети.

460лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Hydrastis Canadensis е хомеопатично лекарство, което се получава  от растение  с  родина  Северна Америка, от корена на растението.  Научното  наименование е Hydrastis  Canadensis. Това растение принадлежи към семейството Ranunculaceae .  Притежава лечебни свойства, дължащи  се  на  изохинолинов  алкалоид, който  съдържа.  Хомеопатичното   лекарство Hydrastis Canadensis получено  от това растение  чрез   процес на екстракция се използва за лечение на много заболявания, включително инфекции . Това лекарство  се предписва и в много други области, като гастрит, запек и диспепсия.
Лечение на хронични инфекции.
Hydrastis Canadensis се препоръчва за облекчаване на хронични възпаления - синузит, ринит, блефароконюнктивит, бронхит, ларингит и хроничен  фарингит.  С  Hydrastis Canadensis  се  лекува  също  парене и възпаление на очите  с жълтеникав секрет. То  се използва и за облекчаване на болката  в  ухото  при загубата на  слух   или усещане за парене в езика. Лекарството е особено подходящо  за лечение на тези заболявания, особено в присъствието на  жълт, вискозен   секрет.

Лечение на стомашни разстройства;

Hydrastis Canadensis също е добро средство срещу стомашни разстройства и е най-добрият  за  първоначално  лечение на много заболявания, като запек, диария или хемороиди. То  особено  се препоръчва за лечение на мързелив  стомах и  липса на апетит .  Препоръчително  е  в случай на лошо храносмилане, придружено от киселини, а понякога и сърцебиене и загуба на тегло.

Лечение на симптомите на рак и физическа слабост
Hydrasis е   особено  подходящ   за сериозни заболявания на кожата, стомаха, гърдата и черния дроб. В случаите, когато пациентът показва признаци на умора и слабост при  рак или предраково състояние Hydrasis Canadensis може да се използва за лечение. Симптомите включват промяна на цвета на кожата, голяма бледност, хипотония, значителна загуба на тегло и състояние на депресия.Като цяло, Hydrastis Canadensis също осигурява ценна помощ за борба с физическа слабост, без тя  да  е  свързана със  заболяване.

Допълнителна информация
Hydrastis Canadensis се използва   също за лечение на мускулна болка, дихателни проблеми, белодробно заболяване, като астма или диспнея. При някои видове заболявания на психическа и психологическа  основа, използването на Hydrastis Canadensis е от полза за пациентите.  Това лекарство се използва в случай на голяма депресия, която води  пациента към  мисли за самоубийство. 
Препоръчителна доза в случай на инфекции с жълтеникави секрети
За  да се излекуват   или   да се облекчат   много заболявания, Hydrastis Canadensis трябва да се приема в точната доза за добра ефективност. По принцип, най - подходящо лечение ще бъде предписано от лекар  хомеопат и дозировката трябва да се спазва стриктно. Това лекарство се използва често за кратък период от време.
В случай на лигавични инфекции с жълтеникави секрети, се препоръчва в доза  5 гранули Hydrastis Canadensis 5 CH 3 до 4 пъти на ден. В  случай  на  синузит с вискозна  секреция,  се предпочита  Hydrastis Canadensis 9 CH. Препоръчителната доза е 3 гранули   да се вземат 3 пъти дневно. По същия начин, за фарингит с жълт  секрет, правилното лечение ще бъде  Hydrastys Canadensis 9 CH  3 гранули 3 пъти на ден.

Препоръчителна доза за запек при бременни жени и състояния на слабост  и  отпадналост.

За лечение на запек при бременност или след раждане, препоръчителната доза е 3 гранули от Hydrastis Canadensis 5 CH. Трябва да се вземат 3 пъти дневно. За хроничен запек, още по време на бременност, дозата трябва да бъде променена. Препоръчително е да се вземат 5 гранули от Hydrastis Canadensis 5 CH , само сутрин и вечер.

За лечение на състояния на слабост и умора със симптоми като бледа кожа  и слаба имунна система,  също и в случай на лабиален и орален херпес, подходящата доза е 5 гранули от Canadensis Hydrastis 4 CH да се вземат 3 пъти дневно.

Производител; LABORATOIRES BOIRON, Франция