Omron A3 Complete Инхалатор

арт. № 125
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Omron

Инхалатор А3 Complete на Omron

13900лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Инхалаторът А3 Complete (A3 COMPLETE) на Omron е медицинско устройство, което създава аерозол с различни характеристики за приспособяване към респираторната паталогия на пациента. Чрез регулиране на " Пръстена за управление на пулверизирането " в горната част на инхалатора, той може да създава аерозол с гранулометрични характеристики, които ще доведат до отлагане на максимално количество лекарство в третираните дихателни пътища. Позицията на " Пръстена за управление на пулверизирането " се избира в горната част на инхалатора. Там има 3 точки : малката точка съответства на позиция 3, средната точка - на позиция 2, а голямата точка - на позиция 1. Върху пръстена има издатък, който съответства на избраната позиция.

Препоръчителна употреба:

  • При " Пръстен за управление на пулверизирането" в позиция 1 - Размерът на частиците е +7.5 µm и се използва за лечение на заболявания като напр. ринит, синузит, фарингит, тонзилит и ларингит.
  • При " Пръстен за управление на пулверизирането" в позиция 2 - Размерът на частиците е между 4,5 и 7,5 µm и се използва за лечение на заболявания, като напр. трахеит и трахеобронхит.
  • При " Пръстен за управление на пулверизирането" в позиция 3 - Размерът на частиците е между 2 и 4,5 µm и се използва за лечение на заболявания, като напр. астма, бронхит, бронхиолит, бронхиектазии  и бронхопневмония.

Техническа характеристика:

  • Капацитет на небулизираща чашка : минимално 2 мл - максимално 12 мл
  • Ниво на шума : 65 dB
Пръстен за управление на пулверизирането в позиция 1 Пръстен за управление на пулверизирането в позиция 2 Пръстен за управление на пулверизирането в позиция 2
Размер на частиците (MMAD) Прибл. 10 µm Прибл. 5 µm Прибл. 3 µm
Дебит на пулверизиране Прибл. 0,7 ml/min Прибл. 0,5 ml/min Прибл. 0,3 ml/min

 

Гаранция: 36 месеца