Козметика

Капки на д-р Бах при Менопауза 30 мл

арт. № 15946
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни, Вегани, Вегетарианци Пол: Жени Вид продукт: Билков продукт, хранителни добавки Лекарствена форма: Капки Начин на приложение: Перорално
Производител: Jo&Jo Здравни проблеми: Менопауза
Еликсир Менопауза – Подпомага справянето на жената в периода на менопауза, с неприятните усещания и симптоми – топли вълни, безсъние, изнервеност, липса на настроение, емоционални проблеми, хромонални нарушения и други.
2480лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
КОМБИНИРАНИЯТ ЦВЕТЕН  ЕЛИКСИР е на растителна основа за приготвяне на напитка, чрез разреждане с вода.

Био-еликсирите са сертифицирани от Агенция по безопасност на храните.

Предназначение: Еликсир Менопауза – Подпомага справянето на жената в периода на менопауза, с неприятните усещания и симптоми – топли вълни, безсъние, изнервеност, липса на настроение, емоционални проблеми, хромонални нарушения и други.

Състав: комбинация от единични био-еликсири получени като воден екстракт от цветовете на диворастящи растения от екологично чисти райони, приготвени в стриктно съответствие с оригиналната рецепта на Д-р Бах. Качествата на цветовете се улавят в цветна вода (чиста изворна вода, в която са били потопени при определени условия), след което се запазват в био-бренди 40 % vol. и се предават на човека под формата на еликсири.
Съдържа: Cerato, Elm, Honeysukle, Larch, Sclerantus, Walnut

Използване: Цветните еликсири са изцяло природен продукт и могат да се използват от всички възрасти.

Противопоказания: Тяхното приемане не крие никакъв риск, нито са познати непоносимост или несъвместимост с други лекарствени средства или терапии.

Дозировка: Обичайната дозировка е приготвяне на напитка, като в чаша с вода(около 50-100 мл.) разтворите 10-12 капки от комбинирания цветен еликсир. Приемайте ги сутрин и вечер.

Успоредно с тях може да продължите да приемате и други предписани лекарствени средства.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от преки слънчеви лъчи, недостъпно за малки деца.

Опаковка: стъклено шишенце с капкомер 30 мл.

Продукта е хранителна добавка.

Производител: Fly Fish Ltd за „Jo end Jo“

Предупреждения: Да не се използва като заместител на разнообразното хранене, да не се надвишава препоръчителната доза, да се съхранява на място недостъпно за деца.
Разгледайте и другите продукти от категория Готови комбинации на д-р Бах.
Ако имате нужда от съвет може да се консултирате с квалифициран магистър фармацевт, който ще ви помогне в избора! Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи актуалните промоционални предложения и интересни новини.