Козметика

Хранителна добавка за очи, вижънгард

арт. № 6842
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Natur Produkt

Вижънгард се отличава с идеално дозираното количество нутриенти, които благоприятно повлияват дейността на очите и подкрепят максимално очното здраве.

2168лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Лутеинът е от групата на каратеноидите, намира се във почти всички зеленчуци със зелен цвят и са от групата на каратеноидите. Мощен антиоксидант с най-голямо съдържание в човешкото око. Множество изследвания показват изключителното въздействие на лутеина върху запазване "младостта" на очите. Лутеин увеличава плътността на макулния пигмент. Предпазва от развитие на катаракта и възрасттова макулна дегенерация и поддържане зрителната острота.

Екстрактът от боровинка действа в две основни насоки-оказва силно антиоксидантно въздействие и подкрепя нощното виждане.

Екстрактите от арония и семки на грозде-абсолютни природни антиоксиданти. Предпазват организма от оксидативни увреждания, забавят преждевременното стареене на клетките.

Витамин Е-есенциален витамин със силно антиоксидантно действие, предпазваклетките от отрицателното въздействие на свободните радикали. Поддържа еластичността и гъвкавостта на очните тъкани. Притежава противовъзпалителен ефект. Предпазва от образуване на тромби. Подпомага възстановителните процеси.

Бета каротен-участва в образуването на зрителние пигмент на ретината на окото. Укрепва съдовите стени, намалява умората и подпомагат нощното виждане.

Също така Вижънгард подкрепя очното здраве при работа с компютър, преумора или при въздействието на ултравиолетовите лъчи. Предпазва от увреждане на кръвоносните съдове на ретината при лица страдащи от диабет и хипертония. Вижънгард предпазва очите от образуване на "перде"и забавя процеса на развитие на макулна дегенерация. Вижънгард е всичко от което се нуждаят Вашите очи!

Начин на прием: По една капсула дневно с чаша вода.

Съдържание в 1 капсула Вижънгард:

Лутеин-10.00 мг.

Екстракт от арония -375.00 мг.

Екстракт от бороВинка -90.00 мг.

Екстракт от семките на грозде - 5.00 мг.

D, L - алфа токоферол ацетат -15.00 мг.

Бета каротен - 5.00 мг.