Козметика

Коносан, Конопена лента за глава против болка

арт. № 11930
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Здравница

Конопената лента против болка действа благоприятно при артрози, артрити, шипове на шийните прешлени, травми, заболявания на мускулите и др.

1790лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Коносан, Конопена лента за глава против болка 

- Конопена лента за глава против болка
- 100% натурален продукт
- Връщане към българската наедона медицина

Чрез употребата на конопената лента за глава се избягва както нарушаването на целостта на кожата, така и грубото механично дразнене и свързаните с него неприятни усещания. Освен това, прилагането на конопената лента не изисква познаване на биологично-активните точки - просто се поставя върху болното място. Допирът на конопената лента за глава до кожата има информационно, енергийно и биохимично въздействие.

Химично активните вещества (канабиноиди) в конопеното влакно са с доказан противоболков и противъвъзпалителен ефект. Комплексното действие на Коносан осигурява холистичен подход при лечението на пациента.

Предназначение:

Продуктът намира приложение за лечението на широк кръг остри и хронични билкови симптоми и болестни състояния, които могат да бъдат повлияни по рефлекторен път. Размерите му позволяват лесно прикрепяне към главата, а малкия обем и тегло го правят удобен за носене през цялото денонощие.

Показания:

Коносан - конопената лента за глава действа благорпиятно при:
- Болки в главата породени от: травми и заболявания на муслуите, сухожилията и нервите, артрози, артрити, миозити, остеофити (шипове) на шийните прешлени.

Начин на приложение:

Лентата за глава се прикрепя така, че да легне върху челото, слепоочията и тила. Привързва се с връзките, без да се пристяга.

Сваля се по време на къпане! Намокрянето намалява обезболяващия ефект. Същото се отнася и при смяната на собственика. Ведънж сложите ли лентата за глава, не я давайте на друг!

С времето, обезболяващият ефект постепенно отслабва и след 30-40 дни е възможно напълно да се преустанови. Това може да се прецени и по изглаждането на фините власинки на лентата, което налага подмняната и с нова.

Странични ефекти:

Липсват. При чувствителна кожа е възможно няколкоминутно чувство на дискомфорт, което бързо отзвучава. Краткотрайното заислване на болковата симптоматика при някои потребители е израз на "лечебна криза". Появата и е признак на очакван добър терапевтичен резултат.

Дължина на Конопеното въже Коносан: 1.50 м.

Опаковка: 1 бр. конопена лента, информационна листовка, кутия.

 

Производител: Здравница