Lachnanthes tinctoria 9ch

арт. № 489
Lachnanthes tinctoria 9ch
Lachnanthes Tinctoria е често използванo   хомеопатично лекарство за облекчаване на хората,...
всички продукти от:
Boiron →

възможност за:

Консултация с маг. фармацевт

Проверка на пратката

Връщане до 7 работни дни

3,83 лв.

в наличност

Lachnanthes Tinctoria е хомеопатично лекарство, което  се  получава  от Ceanothus,  растение  с родина  Америка. Достигащо  1 м висока, това многогодишно растение с бели цветове  също се нарича Lachnanthes caroliana, Lachnanthes tinctoria или червен корен. Хомеопатично лекарство Lachnantes Tinctoria се използва основно за облекчаване на скованост на врата и болка, които се отнася  до тази част на тялото.

Показания в ревматологията
Lachnanthes Tinctoria се предписва при спазми  на шийката на матката , треска или сухота в гърлото поради схващане на врата. Лекарството облекчава спазми в прасците, както и силна болка в коленете, рамото, лакътя . Хората с чувство за парализа на краката или ръцете и виене на свят може да прибегнат   до Lachnantes Tinctoria.

Допълнителна информация; Хомеопатичното   лекарство Lachnanthes Tinctoria също участва в лечението на стомашни болки, гадене или повръщане след хранене. Безсъние и поведенчески разстройства, характеризиращи се с нервност, възбуда, сълзи  или възбуда също може да се успокоят  от това хомеопатично  лекарство. Накрая, нарушено зрение (слепота, слабо зрение и т.н.), болка или сърбеж в ушите и носа, болести като кървене от носа могат да бъдат смекчени чрез вземане на  Lachnantes Tinctoria.

Препоръчителна доза при ревматични заболявания;
За облекчаване на схванат врат  се препоръчително да се вземат 5 гранули  едновременно от  Lachnanthes Tinctoria 5 CH и 5 гранули от Actaea Racemosa 9 CH четири пъти на ден.  Рак на шийката на  матката  и  треска или сухота в гърлото, причинени от схващане на врата, ще се  повлияе  добре  от   5 гранули  Lachnanthes Tinctoria 5 CH три пъти на ден.  Също така,   трябва да  се вземат  5 гранули от Lachnanthes Tinctoria 5 CH три пъти на ден за лечение на спазми и болки в крайниците. Накрая, парализа и мравучкане могат да бъдат третирани с доза от Lachnanthes Tinctoria 15 СН, веднъж седмично.

Други дозировки;
Препоръчително е да се вземат 5 гранули  Lachnanthes Tinctoria 9 CH три пъти на ден, за да се облекчи болка в корема, гадене и повръщане, което се случва след хранене. Безсънието се лекува  С  5 гранули от Lachnanthes Tinctoria 7 CH, сутрин и вечер. Що се отнася до лечението на поведенчески проблеми, е препоръчително да  се  приеме   една доза от Lachnanthes Tinctoria 30 CH два пъти на ден.

Свързани; Actaea Racemosa

Производител; LABORATOIRES BOIRON, Франция

Свързани продукти