Козметика

МагКомбо магнезий комплекс 940 мг. х 20 капсули

арт. № 11562
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: хранителни добавки Лекарствена форма: Капсули Начин на приложение: Перорално Съхранение: На сухо и защитено от светлина място, при температура до 25 градуса. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Производител: Vitaslim Здравни проблеми: Болки в ставите и мускулите, Депресия, Крампи

MagCombo поддържа нормалните мускулни съкращения и оказва релаксиращо и отпускащо действие върху мускулатурата. Помага за възстановяването на клетките и мускулните влакна.

1484лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

С експертно подбрания комплекс от концентриран чист магнезий и витамини С, В6, В2 и B12 MagCombo (Магнезий Комплекс) попълва недостига на полезни вещества в тялото и бързо премахва оплакванията.

Само 1 капсула MagCombo дневно е достатъчна, за да:

  •          Подобри работата на мускулите;
  •          Осигури пълноценен сън;
  •          Неутрализира стреса;
  •          Повиши тонуса.

Подобрява работата на мускулите

MagCombo поддържа нормалните мускулни съкращения и оказва релаксиращо и отпускащо действие върху мускулатурата. Помага за възстановяването на клетките и мускулните влакна.

Осигурява пълноценен сън

MagCombo спомага за правилното протичане на нервните импулси в тялото и регулират реактивността му към външни фактори (дразнители). Улесняват мозъка да преминава от работен режим към почивка, осигурявайки дълбок и качествен сън.

Неутрализира стреса

MagCombo оказва благотворен ефект върху нервната система, повлиявайки пристъпите на тревожност, нервна възбуда и раздразнителност, отключени от стрес.

Повишава тонуса

Благодарение на своята концентрирана формула от полезни вещества, които подобряват метаболизма и производството на енергия, MagCombo успешно се бори с чувството на отпадналост и умора. Той повишава жизнения тонус и подобрява здравето.

Начин на прием: По 1 капсула на ден, приета с чаша вода.

Състав: 1 капсула съдържа:

Магнезий – 185 mg, Витамин С – 40 mg, Витамин В6 – 1 mg, Витамин В2 – 1 mg, Витамин B12 – 2,4 µg.

Опаковка: 20 капсули

Производител: Витаслим ООД