Козметика

Майра, Натурално етерично масло от маточина, 5 мл.

арт. № 11923
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Майра Ойлс

Етеричното масло от маточина е природен продукт, произведен чрез дестилацията на листата на маточина.

4750лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Майра, Натурално етерично масло от маточина, 5 мл.

Етеричното масло от маточина е природен продукт, произведен чрез дестилацията на листата на маточина. Билка, за чиито терапевтични действия все още се знае прекалено малко. Божествено закодирано растение.

В етеричното масло от маточина се съдържа цитрал, цитронелол, гераниол, гермакрол Д и др. вещества, които имат спазмолитичен ефект върху хранителната и дихателната система. В състава й влизат още витамин С, керотин, органични киселини и флавоноиди. Последните са полезни за организма, тъй като се борят срещу свободните радикали в него, подсилват имунната система и имат антиоксидантно и антисептично действие. Етеричното масло от маточината има специфичен аромат на лимон. Тя складира маслото си в екзогенни вместилища, които след откъсване на растението се отварят и голяма част от маслото се свързва с атмосферата и се изпарява. Ето защо екипът на Майра Ойлс много внимателно и бързо преработва зелената суровина от маточина, като събира максимално всички лечебни съставки на това необятно растение.

Маточината успокоява нервната система, повишава имунитета, подобрява качеството на съня, гони тревогата и раздразнението. Истински балсам за приготвянето на лосиони и кремове за старееща, чувствителна и проблемна кожа. То има свойството да унищожава бактерии, предизвикващи кожни несъвършенства. Има силен антибактериален ефект, като може да се нанася добавено в крем и върху рани. Маслото от маточина има множество приложения от лечението на обриви и акне до ароматерапия и успокояваща вана с няколко капки масло. Използва се при лечение на хепрес, пърхот, гъбички и лишеи.

Съдържание:

Melissa Officinalis Oil, Citral, Linalool.

Начин на употреба:

За масаж на тяло: 3-5 капки в 50 мл. базово масло.

За ароматерапия: 3-4 капки в изпарител.

Внимание! Силно концентриран продукт! Да не се използва неразреден! Да не се използва от бременни и деца.

Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите измийте обилно с вода. Преди употреба направете тест за чувствителност! При наличие на обрив или зачервяване не използвайте продукта!

Опаковка: 5 мл.

Производител: Майра Ойлс