Козметика

Масло от мравки за намаляване на окосмяването 10мл

арт. № 11812
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Тип продукт: Масло Подходящ за:: Възрастни Пол: Унисекс Вид продукт: био продукт Начин на приложение: външно
Здравни проблеми:

Чистото, натурално масло от мравчена киселина е предназначено да подтиска растежа на космите след епилация. Без странични ефекти.

1600лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка

Масло от мравки, за намаляване на окосмяването, 10 мл.

Чистото, натурално масло от мравчена киселина е предназначено да подтиска растежа на космите след епилация. При продължително ползване - в рамките на няколко месеца, ефективно и трайно намалява окосмяването. Препоръчва се веднага след епилация да се нанесе върху третираната област и леко да се втрие до пълно абсорбиране от кожата.

Резултат се забелязва при редовно използване за около 4-5 месеца, като времето за постигане на траен ефект е индивидуално за всеки.

Съдържание:

100% мравчено масло.

100% чист, натурален продукт. Не съдържа парабени, алергени и минерални масла! Козметичен продукт за външно приложение. Не е изпробван върху животни. Да се съхранява на места недостъпни за деца. Съдържа естествени (натурални) съставки - да се пази от светлина и топлина.

Да не се поглъща!

Съдържание (INCI): 100% ANT OIL.

Начин на употреба:

Нанесете веднага след епилиране върху третираната област и втрийте с леки масажни движения до пълно абсорбиране. За траен ефект използвайте с всяка процедура.

Опаковка: 10 мл.

Производител: Dr Derehsan