Козметика

Медосан, Dental Drops, за избелване на зъби, с флуор, 20 мл.

арт. № 11813
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Производител: Медосан

Dental Drops капки за избелване на зъби са подходящи за премахване на упоритите петна, които не се поддават на ежедневно търкане с четка.

1720лв
Изчерпана наличност

Медосан, Dental Drops, за избелване на зъби, с флуор, 20 мл.

- Капки за ефективно избелване на зъбите
- Отстраняват петна от кафе и никотин
- Изцяло натурален състав

Този революционно нов продукт е създаден, за да възстановите бързо и с лекота красотата на Вашата усмивка, в сравнение с познатите ви досега начини. Dental Drops капки за избелване на зъби са подходящи за премахване на упоритите петна, които не се поддават на ежедневно търкане с четка или друг вид третиране. По 1-2 капки Dental Drops на мокра четка за зъби, два до три пъти седмично са достатъчни, за да отстраните и най-дълбоките оцветявания. По този начин не се уврежда нито зъбният емайл, нито декоративните инкрустации.

Известно е, че тютюнът оставя постоянни петна върху зъбите. Причиняват ги никотинът и катраните в цигарите. Но не само тютюнопушенето води до този проблем. Хора, които никога не са пушили, могат да получат оцветяване на зъбния емайл от употреба на кафе, черен чай, червено вино, цветни храни и напитки, както и на някои медикаменти. Даже и тези, които са най-взискателни към устната си хигиена, с времето натрупват зъбен камък, плака и петна, които не могат да бъдат премахнати дори при редовно и упорито търкане с паста за зъби.

Съдържание:

Aqua, Alcohol, Glycerin, Tartaric Acid, Sodium Monofluorophos-phate, Chamomilla Recuita Flower Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Aroma, Malic Acid, Bisabolol, Limonene.

Съдържа флуор!

Начин на употреба:

За да изчезнат дълбоките оцветявания, поставяйте 2-3 пъти седмично по 1-2 капки Dental Drops на влажна четка за зъби и втривайте нежно. Изплаквайте при нужда.

Да не се използва от лица под 18 год. Дерматологично тестван продукт!

Опаковка: 20 мл.

Производител: Медосан