Козметика

Мирта Медикус Иновирон капсули х 20

арт. № 12688
Възможност за:
Консултация с фармацевт
Проверка на пратката
Връщане до 7 работни дни
Подходящ за:: Възрастни Вид продукт: хранителни добавки
Производител: Мирта Медикус Здравни проблеми: Имунитет
Предназначение на Иновирон:
Допринася за нормалния функционален клетъчен и хуморален имунитет;
Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките;
Подпомага нормалните физиологични самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища;
Способства за нормалното клетъчно дишане и обмяна на веществата;
Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Антиоксидантен ефект;
Поддържа физиологичната устойчивост на организма към различните фактори на околната среда.
2284лв
В наличност
бр.
Бърза поръчка
Указание за употреба
Иновирон –  оптимизирана формула за имунната и дихателната система

Перорално приложение.
Приемайте преди, по време на или след хранене, с течност.

Препоръчителна дневна доза:

Вариант 1 – обичаен прием на Иновирон
За деца над 7 години и възрастни – 1 път дневно по 1 капсула;
Вариант 2  – интензивен прием на Иновирон
За деца от 7 до 12 години:
Първи, втори и трети ден – 3 пъти дневно по 1 капсула;
След трети ден – 1 път дневно по 1 капсула;
За възрастни и деца над 12 години:
Първи, втори и трети ден – 4 пъти дневно по 1 капсула;
След трети ден – 2 пъти дневно по 1 капсула;
Важно: Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Противопоказания: При съответна алергия.

Условия за съхранение:  На сухо и защитено от слънце място.  Да се пази от достъп на деца!

Състав / таблица /
Натурални екстракти от: Ехинацея – стрък и корен, Шийтаке, Чага, Бъзак – плод, Андрографис – стрък, Дълъг пипер – семе; L-лизин, Витамин B 3 /Nicotinamid/, Цинков цитрат, Витамин В 6, Натриев селенит, Растителен холекалциферол /Витамин D 3/; стабилизатор: силициев диоксид, магнезиев стеарат; пълнител: малтодекстрин, микрокристална целулоза. Имуноглюкан – неразтворим полизахарид от гъба Чага (Inonotus obliquus) и гъба Шийтаке (Lentinula edodes)
Имуноглюкан (beta – 1,3 / 1,6)

Състав: За 1 капсула:  За 4 капсули
(максимален дневен прием):
L-Лизин хидрохлорид
(L-Lysine hydrochloride) 80 мг 320 мг
Ехинацея – стрък и корен
(Hb. et Rad. Echinaceae, extr.) 70 мг 280 мг
Шийтаке, екстракт
(Lentinula edodes, extr.) 60 мг 240 мг
Чага, екстракт
(Inonotus obliquus, extr.) 60 мг 240 мг
Бъзак – плод
(Fr. Sambuci ebuli, extr.) 57 мг 228 мг
Витамин Б 3 (Nicotinamid) 40 мг 160 мг
Андрографис – стрък
(Hb., Andrographis paniculatae, extr.) 30 мг 120 мг
Дълъг пипер – семе
(Sem. Piperi longi, extr.) 15 мг 60 мг
Цинк (Zn) под формата на:
Цинков цитрат (Zinc citrate) 10 мг/40 мг 3 мг 12 мг
Витамин Б 6
(Pyridoxine hydrochloride) 2 мг 8 мг
Витамин Д 3 под форма на:
Растителен холекалциферол /Cholecalciferol/ 1 мг/4 мг 2,5 мкг 10 мкг
Селен (Se) под форма на:
Натриев селенит (Sodium selenite) 45 мкг/90 мкг 20 мкг 80 мкг


Натурална формула за подсилване на имунната система
Имунната защита на нашето тяло е един от най-важните фактори за добро здраве. Това е естествената бариера, която ни предпазва от инфекции,вируси, различни, бактерии, гъбички и други патогени, които причиняват много сериозни заболявания в човешкото тяло. Ние създадохме Иновирон – капсули. Основната му цел е да стимулира имунитета, да Ви предпазва от бактерии, да защитава дихателната система.

Бактериите са микроскопични микроорганизми, които живеят навсякъде около нас и вътре в нас. Човешкото тяло има десет пъти повече бактерии от клетките, които го изграждат. Повечето бактерии са безвредни или дори полезни за тялото ни. Те подпомагат производството на някои витамини, храносмилането, усвояването на хранителните вещества и други функции.

В нашите тела обаче има и така наречените патогенни бактерии. Те са основната причина за много инфекции и заболявания. Бактериите могат да попаднат в нашето тяло чрез директен контакт с техните носители или по въздушно капков път. Въпреки това, бактериите, които са навлезли в тялото ни, не винаги причиняват болести. Те могат да съществуват там в скрита форма и никога да не се проявят.

На практика най-добрата и сигурна защита срещу болестотворните бактерии е силната и работеща имунна система. Естествените методи за стимулиране, като билковите екстракти, витамини и минерали в Иновирон, са прекрасно средство за профилактика. Формулата съдържа билки, предназначени да се борят с патогенните бактерии, засилвайки имунната и дихателната система.

Иновирон на Мирта Медикус
За правилното функциониране на имунната система и укрепване на имунитета на организма допринасят витамини (B3, B6, D3), минерали (цинк и селен), а също и билковите екстракти. Всички тях можете да си набавите с нашата хранителна добавка или като консумират различни храни. Иновирон е билков комплекс, обогатен с витамини от група В и Селен. Те са важни за поддържането на добро здраве на организма. Капсулите са 100% натурално средство за подпомагане на естествените защитни сили на организма, особено през сезоните на настинка и грип.

Иновирон на Мирта Медикус e хранителна добавка под формата на капсули. Това е мощна, съвременна, оптимизирана формула за защита на имунната и дихателната система. Билковите екстракти, съдържащи се в този препарат, допринасят за повишаване на устойчивостта срещу вируси и бактерии. В народната медицина тези билки се използват срещу бронхит, а също и за улесняване на отхрачването. Те успокояват раздразнената лигавица на дихателната система и намаляват кашлицата.


Как действат отделните съставки на Иновирон
Иновирон е натурален комплекс от 12 съставки с естествен произход. Капсулите не съдържа добавени оцветители, овкусители (захар) и консерванти. Това е хранителна добавка за подсилване на имунната и дихателната система, подходяща за деца и възрастни. Тази мощна, съвременна, оптимизирана формула съдържа комплекс от билкови екстракти, обогатени с витамин и минерали за силен имунитет.

L-Лизин хидрохлорид
Лизинът е незаменима аминокиселина (която тялото не може да синтезира сама). Иновирон съдържа L-Лизин хидрохлорид за подобряване на общото благосъстояние на организма.

Ехинацея
Ехинацеята е билка, която е ценена в традиционната медицина заради положителния й ефект върху естествения имунитет. Тя е част от състава на Иновирон, благодарение на способността си да поддържа нормалното функциониране на горните дихателни пътища.

Шийтаке
Шийтакето съдържа Лентинан – полизахарид. Бета глюканът е основният биоактивен компонент в Лентинана, които притежава имуностимулиращ ефект. Екстрактът от Шийтаке се използва за подобряване на общото здравословно състояние в продължение на хиляди години в Азия. Това е втората по големина култивирана и най-популярната ядлива гъба в света, известна като „Xianggu“ в Китай и „Shiitake“ в Япония.

Чага
Активните вещества в екстрактът от Чага са предимно полизахариди с различен химичен състав. Повечето от тях принадлежат към групата на β-глюканите, проявяващи имуностимулиращи свойства. Тези свойств са причината Чагата да е част от Иновирон.

Бъзак
Екстрактът от бъзак притежава отхрачващи свойства и подобрява благосъстоянието на горните дихателни пътища.

Андрографис
Доказано е, че Андрографисът осигурява мощна подкрепа за имунната система, особено при поддържане на нормална телесна температура.

Цинк
Иновирон съдържа цинков цитрат. Цинкът, както и витамин С допринасят значително за функционирането на имунната система и влияят положително върху качеството на кожата, косата и ноктите.

Витамин B3 (Никотинамид)
Приемът на витамин B3 помага на тялото да се бори с бактерии. Под формата на хранителна добавка. Никотинамид стимулира имунитета и съпротивителните сили на организма срещу болести.

Витамин В6
Витамин В6 допринася за образуването на червени кръвни клетки, нормално функциониране на имунната система и регулиране на хормоналната активност.

Витамин
Той участва в регулацията на бороя  и дейността на Т-клетките. Той може да окаже въздействие върху 2000 различни гена в тялото и има пряка роля в много аспекти на здравето.

Селен
Иновирон съдържа Селен под формата на Натриев селенит. Селенът е необходими за жизнеността на организма. Той помагат за премахването на свободните радикали, предпазвайки клетките от увреждане.

Дълъг пипер
Дългият пипер е рядка съставка в повечето хранителни добавки. Екстрактът от това растение се характеризира най -общо с туширане на възпалителните процеси в тялото.